Liceul tehnologic TgOcna – Școala Altfel – Activitate dedicată martirilor care au pătimit în temnițele comuniste din România.

Miercuri, 15 mai 2019, în cadrul programului Școala Altfel, elevii Liceului Tehnologic TgOcna,, coordonați de către dna profesor Viorica Mocanu și domnii profesori Virgil Nechita și Liviu Goghiu au participat la activitatea dedicată martirilor care au pătimit în temnițele comuniste din România. Elevii au vizitat Biserica sfinților martiri și mărturisitori din închisorile comuniste din cadrul SNAP TgOcna, unde părintele capelan Florin Smarandi a susținut o lecție de istorie deosebită despre perioada comunistă și implicațiile ei în societatea românească, apoi au vizitat un film tematic. La final, elevii au vizitat și sediul SNAP unde au fost primiți cu foarte multă amabilitate și profesionalism. 
O lecție de istorie cutremurătoare despre jertfa unei generații de elită, despre credință și valori și despre dreptul poporului român la memorie și la libertatea conștiinței.

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on