Elevii Liceului Tehnologic , vestitorii lui Mos Craciun

În data de 20.12.2018 Liceul Tehnologic Tg. Ocna a fost implicat în proiectul de voluntariat” Împreună dăruind”. Astfel proiectul a vizat 2 acțiuni ce s-au desfășurat în paralel:
1. Parteneriatul cu Punctul de Jandarmi Tg. Ocna, în care elevii clasei a X -a C (prin bunăvoința tuturor elevilor din cadrul Liceului Tehnologic) coordonați de doamna prof. Damian Diana și domnul prof. Goghiu Liviu au împărțit pachete la 4 familii nevoiașe sperând să-i facă pe aceștia măcar în prag de Sărbătoare Sfântă să mai uite din amărăciunea vieții pline de nevoi.
2. Parteneriatul cu Casa de bătrâni de la Tg. Trotuș, în care corul Liceului Tehnologic Tg. Ocna format din elevii claselor a IX-a și îndrumat de d-nul prof. Cuzic Mihai a încercat să aducă pe fețele bătrânilor noștri un zâmbet colindându-i. În cadrul aceluiași parteneriat colindătorii îndrumați de d-na prof. Ghius Loredana si d-nul prof. Neagoe Liviu au fost mici Moși și au oferit bătrânilor fructe si dulciuri, bucurându-se de compania lor si poveștile lor de viață.
Liceul Tehnologic speră într-o colaborare continuă spre ajutorarea celor în nevoie, iar în acest sens se dorește ca nu doar Crăciunul sau Paștele să ne amintească de cei din jur.

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on