Biserica Precista – Sfintirea Icoanei Maicii Domnului Pantanassa vindecătoarea de cancer

icoanamaiciidomnuluipantanassatgocna

Luni 21 noiembrie a.c. are loc la Biserica Precista Tirgu Ocna sfintirea Icoanei Maicii Domnului Pantanassa.

Sfintirea icoanei se va face in jurul orelor 12.00, iar la slujba vor participa alaturi de preotul paroh Valentin  Cojocaru, preotii din localitate sub protia parintelui protopop Ioan Bargaoanu.

Icoana a fost donata bisericii Precista.

Va asteptam cu drag!

21 Noiembrie, este mare sărbătoare pentru noi creștinii – Intrarea in biserica a Maicii Domnului. In popor se mai numește si Vovidenia sau Ovedenia. Părinții Maicii Domnului sunt Sfinții Ioachim si Ana. Lipsiți de copii, dar cu credința in Dumnezeu, L-au rugat pe Dumnezeu sa le dăruiască cinstea de a fi părinți, făgăduind ca daca vor avea un copil, il vor duce la templu si il vor închina Lui. Un înger le vesteste ca vor avea o fata pe care o vor numi Maria.
Pentru ca bucuria sărbătorii Intrarea Maicii Domnului in biserica sa nu fie umbrita de post, Biserica a rânduit ca pe 21 Noiembrie sa fie dezlegare la peste.
Tot de maine încep sa se cânte si sa se asculte colindele.
Sa aveti, in continuare, Un Post cu folos duhovnicesc!

 

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on