11 persoane amendate de catre Primaria Targu Ocna dupa ce au abandonat deșeuri de diverse categorii pe domeniul public.

INFORMARE

Orașul Târgu Ocna dispune, în prezent, de un sistem integrat, de monitorizare atât a traficului care acoperă principalele artere de circulaţie din oraș, cât și supravegherea locurilor de joacă pentru copii, a parcurilor dar și a platformelor de depozitare a deșeurilor.Unul dintre obiectivele urmărite prin utilizarea sistemului de supraveghere video de la platformele de colectare a deșeurilor este identificarea autorilor faptelor de natură contravențională – abandonarea deșeurilor pe domeniul public.Sistemul de supraveghere video s-a dovedit util, fiind identificate, până în prezent, 11 persoane care au abandonat deșeuri de diverse categorii pe domeniul public. Primăria orașului Târgu Ocna a sancționat persoanele în cauză, conform legislației în vigoare. Facem precizarea că abandonarea deșeurilor constituie contraveniență și se sancționează cu avertisment sau amendă de la 500-1000 de lei, conform HCL nr. 63/31.07.2019, art. 10, lit. a.

Demersurile întreprinse de către Primăria orașului Târgu Ocna, nu au ca scop principal sancționarea persoanelor care se abat de la cerințele legale în domeniul Protecției Mediului, ci determinarea unei schimbări în comportamentul acestora.

Prioritatea noastră este ca Târgu Ocna să fie un oraș curat, frumos și atractiv!🤝

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on