CAMPANIE DE PREVENIRE A FURTURILOR DIN LOCUINŢE LA TARGU OCNA

Poliția Targu Ocna, a demarat în această perioadă, o campanie prin care vrea să îi facă pe oameni conștienți de riscurile la care se supun atunci când nu își iau toate măsurile de siguranță.Astfel polițiștii târguocneni au împărțit fly-ere trecătorilor aflați la cumpărături, în tranzit prin oraș și turiștilor aflați in statiune.

Ce trebuie să facem să nu cădem pradă hoților de locuințe???

Sunt lucruri la îndemâna oricui:În primul rând, dacă locuim în imobile comune, trebuie să ne asigurăm că funcționează interfonul, dacă acesta există, bineînțeles.

Să nu lăsăm persoane necunoscute să intre în casa scării sau dacă le vedem să ne informăm cu privire la rostul lor acolo.

De asemenea, să nu uităm că pentru mica publicitate este o cutie, un spațiu special amenajat, în afara scării blocurilor.

Dacă cineva sună la ușă în această perioadă , să ne asigurăm că persoanele respective sunt cele care pretind că sunt.

Să ne asigurăm că este închisă ușa de acces chiar dacă suntem în locuință.

Sunt elemente de siguranță extrem de facile, simple, dar care contează enorm.

Dacă locuim la casă particulară, să ne asigurăm că poarta/ușa de acces este închisă și să montăm un sistem de alarmă.

O altă măsură de precauție extrem de importantă este să nu anunțați pe rețelele de socializare că plecați sau sunteți plecați în concediu, mai ales în această perioadă.

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on