11 familii de tineri din Targu Ocna au primit locuinte ANL

A fost astazi o zi de mare bucurie pentru 11 familii de tineri din orasul nostru care au avut dosare si au indeplinit conditiile si criteriile pentru a primi o locuinta din cele construite cu fonduri de la ANL !
În sala de sedinte a Primariei Tg.Ocna, domnul primar Cristian Aurelian Ciubotaru impreuna cu domnul viceprimar Viorel Bucur si functionari din aparatul de specialitate al primarului, au procedat la repartizarea a 11 spatii de locuit din blocurile ANL.

Aceste spatii au ramas libere ca urmare a faptului ca unii dintre chiriasi si-au schimbat locul de munca si au plecat din oras iar altii si-au cumparat locuinte proprietate personala. Noutatea acestui eveniment a constat in faptul ca, daca unul din spatiile libere – un apartament, a fost repartizat unei familii, celelate 10 au fost repartizate la 10 tineri, prin tragere la sorti.

Dupa efectuarea acestei operatiuni, domnul primar a adresat cateva cuvinte de ” bun venit in casa noua ” celor mai noi ocupanti, si să aibă un parcurs în viață frumos și plin de succes.

Comunicat Primaria Orasului Targu Ocna

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on