Sistem electronic modern de management educațional

Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna a semnat joi, 26 noiembrie 2020, un contract pentru dezvoltarea și adaptarea unui sistem electronic de management educațional (Electronic Management Educational System – EMES).  Termenul estimat de finalizare a aplicației este luna august 2021, astfel încât viitoarea promoție de elevi va putea beneficia de un sistem modern de interacțiune profesor – elev.

Aplicația informatică va permite gestionarea electronică a procesului educațional, desfășurat atât în instituția de învățământ, cât și în unitățile penitenciare, crescând eficiența acestuia, prin facilitarea următoarelor operațiuni: încărcarea, consultarea și descărcarea suporturilor de curs, introducerea și verificarea rezultatelor evaluărilor, asigurarea accesului la orar, etc. De asemenea, o altă facilitate importantă oferită elevilor este completarea on-line a chestionarelor și a sondajelor de opinie. Software-ul va fi conceput astfel încât să asigure un suport complex procesului educațional, va avea o interfață prietenoasă și accesibilă atât pentru personalul didactic și auxiliar, cât și pentru elevi și cursanți.

Achiziția software-ului EMES contribuie la realizarea obiectivului proiectului Correctional privind instruirea personalului din serviciile corecționale și îmbunătățirea proceselor educative. Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna este partener în proiectul Correctional, finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014 – 2021, programul „Justiție”.

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on