SNPAP Tirgu Ocna – Festivitate de absolvire a promoției 2018

Pentru patrie şi ordinea de drept, Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a pregătit cu dăruire și consecvență promoţii de agenţi de penitenciare.

Absolvirea școlii constituie un eveniment deosebit pentru Administraţia Naţională a Penitenciarelor, dar mai ales pentru încă o promoţie de elevi, întrucât marchează intrarea acestora în rândul personalului, un moment important care fundamentează atașamentul şi respectul acestora faţă de profesie şi sistemul din care vor face parte.

Odată cu primirea primului grad profesional, cel de ”agent de penitenciare”, ei vor deveni parte a sistemului penitenciar românesc, iar jurământul rostit la absolvire va deveni simbolul convingerii că zi de zi vor trebui să-și dăruiască toată priceperea şi știința în slujba patriei, a oamenilor și a statului de drept.

Cu această ocazie, avem deosebita onoare de a vă adresa invitaţia de participare la Festivitatea de absolvire a promoției 2018, eveniment care se va desfăşura în data de 30 august 2018, începând cu ora 1000, în Piațeta Primăriei oraşului Tîrgu Ocna, respectiv la sediul Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare.

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on