Category: Evenimente Locale

Foto : Solemnitatea Rusaliilor şi conferirea sfântului Mir, Targu Ocna 11.07.2021

Galerie foto

Ziua Eroilor, acțiuni comemorative

În memoria eroilor neamului care s-au jertfit pe aceste meleaguri, primarul orașului și membrii Consiliului local împreună cu preoții parohiilor, organizează, joi, 10 iunie 2021 cu ocazia Înălțării Domnului – Ziua Eroilor, acțiuni comemorative, prin care se aduce un omagiu de recunoștință eroilor care s-au jertfit pentru libertatea și demnitatea poporului român.

Invităm alături de noi, reprezentații unităților școlare, ai Asociației ’’Cultul Eroilor’’, ai agenților economici și instituțiilor publice, militari în rezervă și retragere, elevi, locuitori ai orașului și turiști aflați în vizită.

Slavă eroilor neamului românesc!

Invitatie – Expoziție ,,Copilăria de altădată ” organizată de G.P.N.,,Floare de colț” Tg.Ocna

De 1 Iunie, începând cu ora 10, vă așteptăm la Centrul de informare și Promovare Turistică din Parcul Măgura pentru a vizita expoziția ,,Copilăria de altădată ” organizată de G.P.N.,,Floare de colț” Tg.Ocna. in colaborare cu Primaria Orasului Targu Ocna.Îi așteptăm pe cei mici dar și pe părinți, bunici și pe toți cei care păstrează în suflet nostalgia copilăriei. Puteți vedea jucării, jocuri, cărți și obiecte care au încântat generații de copii.

Vă așteptăm cu drag!

Week-end cu spectacole gratuite in Mina Salina

Distribuția :Solomonarul Dragobete ……………………………………….GEORGE ZAMȘAIrodița ………………………………………………………………..CORINA LESNICDumernica ……………………………………………………….TEODORA BIRTEALiodiana……………………………………………………………SOCACI JEASMINESâmedru …………………………………………………………….ȘTEFAN CAPĂTĂCaloianul ………………………………………………..IONUȚ VALENTIN SLABUBonza ……………………………………………………………..GABRIEL BRESCANDragobete fiul………………………………………………………VLAD ASAOANUVântoasele………TEODORA GALIȘ,STOICA ELENA,MINODORA ACATINCĂ

Regia artistică: ORTANSA CODREANU

Coordonarea muzicală MIHAI TELEAGĂ

Continuare >>>

Eveniment ciclistic la Târgu Ocna!

Clubul sportiv A.C.S. Rally Spirit, va organiza în anul 2021 mai multe evenimente: clasica etapă a Raliului Moldovei ajunsă la cea de a unsprezecea etapă, viteza pe traseu montan Trofeul Valea Uzului. Iar pentru că în anul 2020 am reușit să organizăm bine și o etapă de ciclism, anul acesta ne propunem pe lângă Turul Colinelor să organizăm tot in parteneriat cu Road Grand Tour încă doua curse ciclistice cu particularități diferite. Una dintre ele va fi la Tg. Ocna, o cățărare foarte spectaculoasă, cu plecare din centru până sus la mausoleul Măgura Ocnei, cu o distanță de aproximativ 5 km dar cu zone având pante de 10%. Ieri am fost în prospecțiune cu domnul primar Ciubotaru Cristian Aurelian, care ne-a asigurat de tot suportul logistic în zonă. Chiar dacă evenimentul va avea loc în vară, noi ne facem temele încă de la începutul anului, urmând a fi un an cu un volum mare de muncă și sperăm să reușim să ducem la final tot ceea ce ne propunem. Țineți aproape, revenim cu detalii.

Video: Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Vanatorilor de Munte ed a XV-a

Școala Gimnazială Nr. 1 Tg.Ocna -175 de ani de la înființare!

Joi 30 iulie 2020, zi istorică pentru Școala Gimnazială Nr. 1 Tg.Ocna, deoarece s-au împlinit 175 de ani de la înființare! În cadrul acestui moment festiv, au fost premiați elevii care au obținut premii și mențiuni la olimpiadele și concursurile județene/ interjudețene și elevii care s-au calificat la etapa județeană a Olimpiadelor de Limba și Literatura Română, Matematică, Fizică și a competițiilor sportive.

Duminica Ortodoxiei la Targu Ocna

Festivalul “Tradiții și Obiceiuri de Iarnă”

Primăria orașului Târgu Ocna vă invită mâine, 31 decembrie 2019, începând cu ora 9:00, în Piațeta Costache Negri, la Festivalul “Tradiții și Obiceiuri de Iarnă”.

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on