Category: Stiri Locale

Un tanar a murit in aceasta seara după ce un tractor s-a răsturnat peste el, în Galean

Un tanar a murit in aceasta seara după ce un tractor s-a răsturnat peste el, în Cartierul Galean.

Salvatorii ajunsi la fata locului nu au mai putut face nimic.

Primăria Orașului Târgu Ocna – Informare

Ĩn data de 15.08.2021 Primăria oraşului Târgu Ocna sărbatoreşte cuplurile, care în anul 2021 împlinesc 50 de ani de căsătorie.

Vă rugăm să depuneţi până în data de 11.08.2021, ora 16.00 la sediul Primăriei oraşului Târgu Ocna , Compartiment Starea Civilă următoarele documente justificative:• Certificat de căsătorie (copie) din care să rezulte că actul a fost încheiat în anul 1971, indiferent de locul căsătoriei;• Actele de identitate ale celor doi soţi (copie) din care să reiasă că domiciliul actual este în oraşul Târgu Ocna ;

Persoana de contact: Fragă Lenuţa , nr. telefon 0234/344114, interior 118.

Statii autogara reabilitate de catre Primaria Targu Ocna

Medalii sportive obtinute de elevii Scolii Nationale a Agentilor de Penitenciare Tirgu Ocna la ediția a III-a a competiției sportive Cupei României HAND TO HAND FIGHTING.

În perioada 30 – 31 iulie 2021, un lot de 15 elevi ai Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, a participat la cea de-a III-a ediție a Cupei României HAND TO HAND FIGHTING.Competiția s-a desfășurat în stațiunea Slănic Moldova, fiind organizată de către Federația Română de HAND TO HAND FIGHTING, în colaborare cu Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP), Asociația Internațională a Polițiștilor din România (IPA) și Primăria orașului Slănic Moldova.

http://anp.gov.ro/…/cupei-romaniei-hand-to-hand…/

Comunicat S.C. COMPANIA REGIONALĂ DE APĂ BACĂU S.A

„Având în vedere perioada de vară și creșterea consumului de apă potabilă, stocul de apă din rezervorul de înmagazinare Vâlcele este foarte scăzut. Astfel, pentru refacerea rezervei de apă potabilă din rezervorul Vâlcele, aferent Sistemului de Alimentare cu Apă al orașului Târgu Ocna, in perioada 28.07 – 29.07.2021, in intervalul orar 23:30 – 05:00, când cerința de apă este scăzută, se va sista furnizarea apei potabile pentru aproximativ 10% din consumatorii orașului Târgu Ocna, respectiv consumatorii din cartierele Vâlcele, Tărancuța și Gălean.Compania Regionala de Apă Bacau S.A. informează utilizatorii din zonele afectate că folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare cu apă, ceea ce determină dificultăți în asigurarea unui nivel minim de apă în rezervoare, care să permită funcţionarea în regim normal.Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si vă mulțumim de înțelegere!”

Comunicat S.C. COMPANIA REGIONALĂ DE APĂ BACĂU S.A

Anunt preliminar privind admiterea la SNPAP Targu Ocna 2021

În atenția candidaților la concursul de admitere la Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna – sesiunea 2021În urma întrebărilor adresate de către candidații la concursul de admitere la Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, venim în întâmpinarea acestora cu următoarele precizări: Concursul de admitere la SNPAP Târgu Ocna – sesiunea 2021, se va organiza după o metodologie nouă, al cărui proiect se află în circuitul de aprobare la Ministerul Justiției, în faza destul de avansată.

Continuare >>>

5 zile de canicula. Cod galben

COD GALBEN 27. 28. 29. 30. 31. 07.2021, in zona joasa de relief a judetului Bacau, valul de caldura se va extinde si se va intensifica treptat, disconfortul termic va creste, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati. Local va fi canicula, temperaturile maxime se vor situa, in general, intre 34 și 37 de grade, iar noaptea, temperaturile nu vor cobori sub 20 de grade.

CRAB TARGU OCNA anunta oprirea apei intre orele 23:00 – 6:00 pe anumite strazi din cauza consumului foarte mare de apa

Accident rutier.

Duminica 25.07.2021 în jurul orelor 14.00 în Târgu Ocna s-a produs un accident rutier la intersecția cu Slănic Moldova.

La fața locului au ajuns de urgență echipaje ale politiei și jandarmeriei din Târgu Ocna, un echipaj de ambulanță și un echipaj Smurd Onești.

Au fost avariate 4 mașini în urma impactului, iar un copil a fost transportat la spital.

S-a oprit apa in oras. Avarie in Dofteana

Avarie la magistrala de apă potabilă, defecțiune în Câmpul Doftenii.In prezent se lucrează la schimbarea tronsonului afectat.

Update –

La 09.30 au fost finalizate lucrările, se începe procedura de umplere.

Update 2 : orele 15:40 – Apa a ajuns la rezervorul din Tisesti. Începe procedura de reumplere. Imediat vor începe manevrele de distribuție în oraș.

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on