Category: Stiri Locale

Recensământ General Agricol în orașul Târgu Ocna.

Continuare >>>

Lumina Sfântă de la Ierusalim va fi adusă sâmbătă seară în orasul Tirgu Ocna

La Tirgu Ocna , Sfânta Lumină va fi adusa de catre parintele Pantiru Vasile, paroh al Bisericii Raducanu.

Lumina Sfântă de la Ierusalim va ajunge și anul acesta în zona noastră !

Sfânta Lumină a adus bucuria Învierii lui Hristos- Dumnezeu și anul acesta în Sfântul Mormânt și la Biserica Învierii din Ierusalim la ora 13.55 !

Cu ajutorul lui Dumnezeu se va aduce Lumina Sfântă cu binecuvântarea Arhiepiscopului Ioachim al Romanului si Bacaului în zona Protopopiatului Onești !

Vom respecta programul de anii trecuți !
Acest program este cunoscut de Cucernicii Preoți ai Protopiatului Onești !

Mulțumiri anticipate Cucernicului Părinte Vasile Pantâru de la Biserica Răducanu și echipei sale pentru osteneală , dar și pentru bucuria aducerii Sfintei Lumini in zona noastră!

Cadouri de Paşti, de la jandarmii din Targu Ocna

Poate sună ca un clișeu, dar am vrut și în aceste momente, în pragul Sărbătorilor Pascale, să ne asigurăm că prietena noastră Mirela, pe care de aproape cinci ani o vizităm în mod constant și o ajutăm cu ce are nevoie, va avea parte de o masă îmbelșugată, alături de cei trei copii.

Mirela este o mamă singură, greu încercată de viață. Orfană, a crescut într-un centru de plasament pâna la vârsta majoratului și de atunci a încercat să ducă o viață normală, deși grijile zilei de mâine au apăsat-o permanent. Traiul modest pe care îl duce nu o deranjează, important fiind doar faptul că îi sunt sănătoși copilașii și ea poate munci.Lăsând la o parte ajutorul material pe care încercăm să il oferim, cel mai important sprijin pentru ea este sentimentul apartenenței la o familie la care poate apela oricând.

TARGU OCNA ESTE ÎN SCENARIUL VERDE! DE MIERCURI SE REIAU CURSURILE FIZICE ÎN ȘCOLI

Rata incidentei cumulative covid-19 pe localitatea Targu Ocna la data de 29.04.2021 este de 0,55 la 1000 de locuitori.

Miercuri 05-mai-2021 vor începe Școlile în scenariul verde ( elevii vor participa fizic la ore ).

http://www.aspjbacau.ro/…/RIC%20%2029_04_2021%20Bacau.pdf

Upgrade la platforma de vaccinare – Noutatea pentru cei care vor să schimbe locul în care fac rapelul

Platforma STS de programare la vaccinare a fost optimizată, miercuri seara, astfel încât poate fi schimbat centrul de vaccinare pentru rapel. Centrele sunt afișate în funcție de vaccinul administrat.

Potrivit Ro Vaccinare, de miercuri seara, platforma informatică dezvoltată de STS – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a fost optimizată, fiind posibilă schimbarea centrului de vaccinare pentru efectuarea rapelului.

De asemenea, platforma permite afișarea centrelor în funcție de vaccinul administrat.

În continuare, se pot face programaei și reprogramari pe programare.vaccinare-covid.gov.ro.

Primaria Targu Ocna – Campanie de curăţenie de primăvară.

TÂRGU OCNA UN ORAȘ EUROPEAN

Timp de o săptămână, la Târgu Ocna, se va desfăşura campania de curăţenie de primăvară.

Primăria orașului Târgu Ocna, invită toți cetățenii să participe în perioada 16 – 30aprilie– 2021 la o „Săptămână dedicată curățeniei de primăvară a orașului”.

Odată cu venirea primăverii, au fost demarate lucrări de salubrizare a domeniului public şi privat:
~ măturat străzi şi alei,
~ toaletat și văruit arbori,
~ decolmatat șanțuri și rigole
~ eliminare depozite deșeuri abandonate pe malurile r. Trotuș, r. Slănic și a pâraielor,

Continuare >>>

Primaria Targu Ocna a depus la Agenția Națională pentru Resurse Minerale București, documentația în vederea obținerii avizului pentru lucrări de exploatare a izvoarelor cu apă minerală din Parcul Măgura

Orașul Târgu Ocna a depus la Agenția Națională pentru Resurse Minerale București, documentația în vederea obținerii avizului pentru lucrări de exploatare a izvoarelor cu apă minerală din Parcul Măgura: -“ Programul de exploatare experimentală cu valorificare pentru perioada 15.01.2021-14.01.2022”- “ Raport privind lucrările de exploatare experimentală cu valorificare pentru perioada 15.01.2021-14.01.2022”- “Proiect tehnic de refacere a mediului pentru perioada 15.01.2021-15.01.2022” În urma verificărilor documentației depuse, Agenția Națională pentru Resurse Minerale București a emis Avizul nr.17-H/05.03.2021, ce are ca obiect “Continuarea lucrărilor de exploatare, conform art.17, alin. 2 din Legea minelor nr. 85/2003, pentru perioada 15.01.2021-15.01.2022, după negocierea licenței de exploatare nr. 20077/2017, în perimetrul Târgu Ocna-Măgura, județul Bacău, Titular de licență: Oraș Târgu Ocna, județul Bacău”.

Munca depusă în centrele de vaccinare anti-COVID se va considera vechime

Guvernul a stabilit în şedinţa de joi, printr-o ordonanţă de urgenţă, că personalul medico-sanitar care activează în centrele de vaccinare anti-COVID poate încheia contracte de prestări servicii individual, ca persoane fizice, acestea fiind considerate vechime în muncă şi stagii de cotizare, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătăţii.

Potrivit comunicatului, actul normativ vine să modifice OUG 3/2021 privind unele măsuri pentru recrutarea şi plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID-19 şi stabilirea unor măsuri în domeniul sănătăţii, potrivit agerpres.ro.

Actul normativ clarifică şi situaţia statutului medicilor rezidenţi care lucrează în centrele de vaccinare.

Prin noile reglementări, Ministerul Sănătăţii urmăreşte creşterea capacităţii de vaccinare prin cooptarea de personal medical pentru continuarea şi accelerarea campaniei de imunizare anti-COVID.

Casa de Cultura

Intrerupere programată de energie electrică în zona PT 16 Târgu Ocna

COMUNICAT DELGAZ-GRID

În data de 14.04.2021, în intervalul orar 13:00-18:00, va fi o întrerupere programată de energie electrică în zona PT 16 Târgu Ocna, străzile:Gălean Săgeata Cărămidăriei Viilor Viitorului Petre Ispirescu Viișoara

Mulțumim pentru înțelegere!

http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?ad_type=video&client=ca-video-pub-4968145218643279&videoad_start_delay=0&description_url=http%3A%2F%2Fwww.google.com&max_ad_duration=40000&adtest=on