Prima mașină de măturat și spălat străzi,a fost cumpărată și o veți întâlni zilnic în prestarea serviciilor de curățenie.

author
1 minute, 45 seconds Read

#TârguOcna

În septembrie 2020 am venit în fața dumnevoastră cu mesajul privind creșterea încrederii locuitorilor în instituția Primăriei prin: #creșterea_calității_serviciilor și în #infrastructura_de_protejare_a_mediului și de #salubrizare_urbană: „Târgu Ocna să fie un oraș curat, frumos și atractiv!”

#Astăzi spun că alături de echipaPSD:

#Ne_am_ținut_de_cuvânt!

#Două_investiții în acest domeniu, astăzi, au devenit operaționale:

👉🚛♻️Prima #mașină_de_măturat_și_spălat_străzi, a fost #cumpărată și o veți întâlni zilnic în prestarea serviciilor de curățenie. Este echipată cu tehnologie avansată, care permite o eficiență crescută și un impact ecologic redus îmbunătățind astfel aspectul străzilor răspunzând mai eficient nevoilor comunității.

👉📝♻️#Am_semnat_Contractul de finanțare cu Nr. C3I1B0223000050 Pentru proiectul „Construirea de #insule_ecologice_digitalizate pentru #colectarea_selectivă_a_deșeurilor la nivelul orașului Târgu Ocna”, cod proiect C3I1B0223000050, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență- Apel nr. PNRR/2023/C3/S/I.1.B Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 550.984 lei, la care se adaugă TVA.

#Obiectivul prezentei #investiții constă în accelerarea procesului de extindere și modernizare a sistemelor de #gestionare_a_deșeurilor pe plan local. #Înființăm și dotăm #8_insule_ecologice_supraterane digitalizate (ansamblu de containere). Fiecare va avea 5 containere de câte 1.1 metri cubi (mc):

· ♻️Biodegradabil;

· ♻️Rezidual;

· ♻️Sticlă;

· ♻️Plastic și metal;

· ♻️Hârtie și carton.

Aceste 2 investiții fac parte din #angajamentul_nostru_de_a_asigura_un_mediu_urban_curat_și_plăcut pentru toți locuitorii și vizitatorii orașului stațiune Târgu Ocna.

#Mă_angajez ca #să_continui_proiectele care să ofere #soluții_inovatoare și #sustenabile pentru a răspunde cerințelor în continuă schimbare ale #orașului_nostru.

👉#Împreună, prin #continuitate, facem ca acest #oraș_atractiv să fie la nivelul pe care de fapt îl merită.

👍 Ne regăsiţi pe buletinul de vot pe poziţia 3.

#CeaMaiBunăEchipăPentruTârguOcna#VotămPSD#PSDTârguOcna

CMF 21240002

Similar Posts