POLIȚIȘTII, ALĂTURI DE COPII, DE ZIUA LOR!

author
1 minute, 30 seconds Read

De Ziua Copilului, Inspectoratul de Poliție Județean Bacău invită toți copiii în zona centrală a municipiului Bacău, în parcul din fața Primăriei municipiului Moinești, în Parcul Măgura din Stațiunea Târgu Ocna și piațeta din apropierea Casei de Cultură din municipiul Onești, la evenimente pline de culoare, distracție și emoții frumoase!

Pentru a descoperi o parte din activitățile polițiștilor, prezentarea echipamentelor și tehnica folosită în misiuni, aceștia îi așteaptă pe cei mici să facă echipă cu ei!

Polițiștii de la Serviciul Criminalistic îi așteaptă să descopere tehnicile și tacticile criminalistice folosite de ei.

Vor fi prezenți și polițiștii de la Serviciul de Acțiuni Speciale cu tehnica lor inovativă, dar și polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, care le vor arăta autospecialele cu girofar.

Laboratorul de Educație Rutieră îi va ajuta să își însușească noțiuni de siguranță, esențiale ca pieton, mai apoi ca viitor conducător auto. Tot în cadrul evenimentului vor putea descoperi cum se fac testările cu aparatele din dotare și cum sunt folosite echipamentele reale ale polițiștilor.

De ziua lor, copiii pot ocupa locului șoferului în autospecialele de poliție, în care ei vor fi protagoniștii simulării unei misiuni.

Într-o atmosferă festivă, încărcată de bucurie și emoție, alături de copii vor fi și polițiștii de prevenire, de siguranță școlară și pentru protecția animalelor care le vor prezenta mesaje preventive pe teme precum, regulile de circulație, consecințele unor comportamente neadecvate la școală și pe stradă, modul de relaționare cu cei din jur, siguranța pe internet și cum să aibă grijă de animalele de companie.

Similar Posts