Sunt TODY și candidez din partea PSD pentru Consiliul Local Targu Ocna

author
1 minute, 21 seconds Read

🙋‍♂️Sunt Constantin Todirică (TODY pentru marea majoritate dintre voi) – de profesie #Tehnician IT și #antreprenor privat.

Spiritul meu dinamic și orientat spre acțiune și informare, m-a ajutat să-mi aduc #aportul_voluntar, permanent de #cetățean_activ, promovând și relatând evenimentele locale, dezvoltarea pas cu pas, a frumosului oraș Târgu Ocna de mai bine de 14 ani, atât pe site-ul local Tgocna.ro – STIRI Locale cât și pe rețelele de socializare. Oamenii locului sau cei interesați, oriunde s-ar afla, au la îndemână acest mod de #informare, de #analiză, de a solicita clarificări, de a emite #opinii ce pot ajuta întotdeauna.

De asemenea sunt permanent #implicat în #acțiunile_voluntare, #sociale, de ajutor permanent a celor aflați într-o nevoie.

NOI, cei din echipa PSD, implicați activ, #vom_continua și în următorul mandat, #să_oferim oamenilor #respect și #stabilitate. Sunt ferm convins că vom încheia cu succes proiectele pe care cetățenii târguocneni și le doresc, fie că vorbim despre infrastructură, de învățământ sau de siguranța familiilor noastre!

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, sunt onorat să primesc încrederea voastră!

Pe 9 iunie 2024 vă invit să susțineți prin votul dumneavoastră Echipa PSD condusă de domnul Cristian-Aurelian Ciubotaru, care a dat dovadă și a demonstrat că are experiență administrativă, profesionalism și determinare.

Știm și putem demonstra că se poate!

👉#Împreună facem parte din cea mai bună echipă pentru Primărie şi Consiliul Local.

👍 Ne regăsiţi pe buletinul de vot pe poziţia 3.

#CeaMaiBunăEchipăPentruTârguOcna#VotămPSD#PSDTârguOcna

CMF 21240002

Similar Posts