Viorel Marcel VOICU este de astazi noul director al Penitenciarului Bacău.

author
1 minute, 56 seconds Read

Începând de luni 11.03.2024 o noua etapă din activitatea profesională dar și personală este la început de drum pentru domnul Comisar de poliție penitenciară Viorel Marcel VOICU.

🤗
🫡
🇹🇩

Începând de mâine o noua etapă din activitatea mea profesională dar și personală este la început de drum.


Bucăți din sufletul meu rămân la Centrul Educativ Targu Ocna.

Am pus piatră de temelie la multe obiective pentru fiecare în parte făcându-se demersuri, acestea aflându-se în diferite faze.

Sunt lucruri realizate, realizabile, iar ca o proiecție personală în maximum 10 ani, unitatea trebuie să fie funcțională și utilată. Vom deveni autonomi, unitate modernă, etalon al sistemului penitenciar.

Tuturor colegilor din Centrul Educativ Targu Ocna , fiecare după numele său – Vă mulțumesc!!!

Vă mulțumesc, cu respect și recunoștință pentru că am fost acceptat și la un moment dat adoptat iar împreună am reușit să schimbăm imaginea, percepția si am dat o altă valență și valoare muncii și activității noastre!

Dacă ar fi posibil aș merge în noua misiune cu voi toți, pentru că am devenit echipă puternică, dar din păcate nu este posibil și de aceea trebuie să strângeți rândurile și să deveniți și mai performanți, uniți lângă noul vostru comandant.

Mult succes doamnă director comisar de poliție penitenciară Magdalena Andrei.

Al dumneavoastră pentru totdeauna, cu mult respect omul, colegul, camaradul, prietenul vostru – Viorel VOICU. 🤗🫡

Director Centrul Educativ Târgu Ocna

08.04.2022-10.03.2024


Un comunicat de suflet a postat si Centrul Educativ Targu Ocna

ONOR la Comandant !!!

Nicio persoană nu se află în mod întâmplător într-o situație! Poate că începuturile sunt, de multe ori, neclare, incerte, sau poate că pretindem că intuim calea și rezultatul, dar timpul este singurul care oferă limpezime și certitudini.

După o perioadă de aproape 2 ani de coordonare a Centrului Educativ Târgu Ocna, a sosit momentul să „renunțăm la ceea ce aparține Cezarului” și să transmitem felicitările, aprecierile, mulțumirile, dar și gândurile de succes și pe viitor domnului comisar de poliție penitenciară Viorel Marcel VOICU care, începând cu data de 11 martie, va prelua funcția de director al Penitenciarului Bacău.

Colectivul Centrului Educativ Târgu Ocna vă mulțumește!🫡🫡🫡

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image