RECORD DE INVESTIŢII ÎN EDUCAŢIE: Școlile şi grădiniţele din urbea noastră vor primi dotări de milioane de lei!

author
1
2 minutes, 37 seconds Read

👉Starea infrastructurii și a dotărilor din sistemul de învățământ al orașului Târgu Ocna, relevă o permanentă preocupare a mea în calitate de Primar, împreună cu executivul Primăria Orașului Târgu Ocna, pentru crearea unei infrastructuri de calitate, adaptată unui sistem de educație echitabil și a unor servicii educaționale moderne.

O radiografie a situației actuale, reprezintă dovada indubitabilă în ceea ce privește creșterea calității actului educațional prin asigurarea spațiilor, mobilierului și a echipamentelor TIC și IT în școli, aliniindu-ne în acest mod la standardele educaționale impuse de către autoritățile de reglementare.

Pentru că nu am ratat nici o oportunitate de finanțare în ceea ce privește investițiile în sistemul de învățământ, au fost atrase fonduri prin Planului Naţional de Redresare şi Reziliență (#PNRR)🇪🇺, Componenta15- Educație, următoarele instituții de învățământ din orașul nostru vor fi dotate și echipate corespunzător cu mobilier și echipamente TIC și IT :

✅️Liceul tehnologic TgOcna,

✅️Școala Gimnazială nr. 3 și Grădinița „Floare de colț” (unități de învățământ arondate Scoala Gimnaziala Nr.2 Targu Ocna),

✅️Colegiul Costache Negri,

✅️Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna.

📝 Am semnat zilele acestea, documentațiile ce stau bază, la demararea procedurilor de licitații și sunt lansate deja în platforma electronică specializată, achizițițiile mobilierului, materialelor didactice și echipamentelor digitale necesare desfășurării activității educaționale, în cadrul proiectului: #Dotarea_cu_mobilier_materiale_didactice_și_echipamente_TIC_a_unităților_de_învățământ_preuniversitar din orașul Târgu Ocna, județul Bacău,

finanțat prin Planului Naţional de Redresare şi Reziliență (PNRR), Componenta.15- Educație, după cum urmează :

📤1. #Licitatie_deschisă, organizată in vederea furnizării de echipamente TIC și IT pentru proiectul:

„DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE TIC A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN ORAȘUL TÂRGU OCNA, JUDEȚUL BACĂU” , cuprinzând un număr de 8 loturi.

Valoarea estimată a echipamentelor TIC și IT este de 1.773.284,61 lei inclusiv TVA.

⏳️Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare: Data și ora locală: 29.03.2024, 15:00

📤2. #Procedura_simplificată, organizată în vederea furnizării de mobilier pentru proiectul de investiție: „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE TIC A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN ORAȘUL TÂRGU OCNA, JUDEȚUL BACĂU, cuprinzând un număr de 4 loturi.

Valoarea estimată a mobilierului ce urmează a fi achiziționat este de 946.940,59 lei inclusiv TVA.

⏳️Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare: Data și ora locală:19.03.2024, 15:00 .

📢Invităm operatorii economici furnizori de aceste tipuri de dotări și echipamente interesați să depună oferte în acest sens.

Este pentru prima dată când grădinițele, școlile și liceele vor fi dotate simultan, prin acest proiect important din cadrul PNRR.

Facem totul pentru copiii noștri, pentru viitorul lor. Și nu ne oprim aici.

#Întotdeauna, #Ne_ținem_de_cuvânt!

Cristian Aurelian Ciubotaru – Primarul orasului Targu Ocna

Similar Posts

Comments

  1. avatar
    card google says:

    Este imbucurator sa observam ca, in calitate de primar, sunteti dedicat constant imbunatatirii infrastructurii si dotarilor din sistemul de invatamant al orasului Targu Ocna. Este clar ca educatia si dezvoltarea copiilor sunt o prioritate pentru dumneavoastra si eforturile dvs. de a aduce unitatile de invatamant in conformitate cu standardele educationale moderne sunt de admirat. Felicitari pentru obiectivitatea si profesionalismul cu care tratati aceste probleme si pentru faptul ca ati gasit modalitati de a atrage fonduri pentru a realiza acest proiect important. Sunt convins ca dotarea cu mobilier, materiale didactice si echipamente TIC si IT va contribui la cresterea calitatii actului educational si va crea un mediu propice pentru dezvoltarea si invatarea elevilor. Suntem increzatori ca orasul Targu Ocna va ramane un exemplu de urmat in ceea ce priveste infrastructura si dotarile din sistemul de invatamant. Ne dorim ca aceste eforturi sa continue si sa ne asigurati ca viitorul copiilor nostri este luminos si plin de promisiuni. Va multumim si va incurajam sa continuati pe acest drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image