10 familii și tineri din orașul Târgu Ocna au primit o locuinta ANL

author
1
1 minute, 39 seconds Read

🌱🌞🥀Pentru că primăvara marcheză noi începuturi, astăzi 01.03.2024, în prima zi a acestui anotimp, pentru 10 familii și tineri din orașul Târgu Ocna, a fost motiv de mare bucurie, întrucât aceștia vor începe un nou capitol din viața lor, într-o nouă casă. Tinerii aceștia au locuri de muncă în oraș în toate categoriile profesionale și aduc plusvaloare comunității prin tot ceea ce fac sau reprezintă.

Împreună cu colegii funcționari publici ce au atribuții specifice în domeniul locativ, am înmânat „un mărțișor”, reprezentând cheile locuințelor repartizate acestor tineri minunați care au îndeplinit condițiile și criteriile specifice pentru acordarea de spații tip ANL, aflați pe lista de priorități.

🔑🗝 O dată cu cheile și contractele pe 5 ani, noii chiriași au primit simbolic și un bulgaraș de sare, ce semnifică un protector și un aducător de belșug al casei.

Am transmis urări de prosperitate și viață lungă! Am primit de la dânșii idei și așteptări ale generației lor.

Tinerii orașului nostru reprezintă resursa importantă în dezvoltarea comunităţii și de aceea, în calitate de edil, mă preocup permanent în a identifica soluții pentru a veni în sprijinul acestora pe toate planurile (investiții ce cresc confortul civic, condiții de învățământ, stimulare a antreprenorilor pentru creare locuri de muncă, asigurarea unui climat sănătos de locuit și relaxare).

Astăzi, au fost repartizate un număr de 4 apartamente cu 2 camere și 6 garsoniere de tip A.N.L..

Funcție de viitoarele eliberări de către actualii chiriași și ceilalți 19 tineri ce sunt în continuare pe lista de repartizare, vor primi un spațiu de locuit.

Vă urăm să vă bucurați cu toții de primăvară, de noile cămine și să trăiți în pace și armonie!

sursa: Cristian Aurelian Ciubotaru – Facebook

Similar Posts

Comments

  1. avatar
    trustlink.ro says:

    Este o veste minunata despre aceste 10 familii si tineri din Targu Ocna care incep o noua etapa in viata lor prin primirea locuintelor ANL. Este un semn ca primavara aduce noi inceputuri si speranta pentru acesti tineri care au locuri de munca si aduc plusvaloare comunitatii. Felicitari pentru eforturile dumneavoastra, ca si functionar public, in a le oferi acestora sansa de a avea un acoperis deasupra capului. Este intr-adevar important sa ne preocupam de tinerele generatii si sa le oferim conditii mai bune pentru a se dezvolta si a contribui la bunastarea orasului nostru. Felicitari si urari de prosperitate si viata lunga pentru toti acesti noua chiriasi si speram sa vina si pentru ceilalti tineri pe lista de repartizare un moment la fel de fericit ca acesta. Sa traiti in pace si armonie in noile voastre camine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image