Polițiștii din Bacău au făcut echipă cu Societatea Națională a Sării S.A. – Sucursala Salina Târgu-Ocna pentru a desfășura activități de prevenire în Salina Târgu-Ocna

author
1
1 minute, 43 seconds Read

Într-o inițiativă inedită, polițiștii din Bacău au făcut echipă cu Societatea Națională a Sării S.A. – Sucursala Salina Târgu-Ocna pentru a desfășura activități de prevenire în Salina Târgu-Ocna. Cu un accent deosebit pe siguranța copiilor și prevenirea comportamentelor delincvente, această colaborare a adus în centrul atenției mici și mari din comunitatea locală.

Pe durata vacanței școlare, polițiștii au lucrat împreună cu reprezentanții Agenției Naționale Antidrog, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bacău, pentru a informa și educa tinerii asupra riscurilor legate de consumul de droguri și a altor pericole sociale. Discuțiile au acoperit subiecte precum violența în familie, traficul de persoane și prevenirea accidentelor rutiere.

Mai mult decât atât, turiștii aflați în Salina Târgu-Ocna au fost surprinși de prezența unui laborator de siguranță rutieră, parte a proiectului „Educație Rutieră – Modelarea factorului uman prin responsabilizarea participanților la trafic pentru creșterea gradului de siguranță rutieră”. Această inovație a adus o doză de distracție și informare într-un mediu neașteptat.

Colaborarea cu Salina Târgu-Ocna a permis și distribuirea de materiale preventive cu teme variate, precum educația rutieră, siguranța personală și prevenirea faptelor violente. Cu sprijinul societății de sare, polițiștii au reușit să ofere turiștilor o experiență memorabilă și, mai ales, să îi implice în eforturile lor pentru o comunitate mai sigură.

Prezența polițiștilor în Salina Târgu-Ocna a fost primită cu entuziasm atât de copii, părinți, cât și de bunici, aceștia fiind încântați de această inițiativă inedită. La finalul misiunii, cei mici au plecat cu amintiri frumoase și cu promisiunea că vor deveni polițiști când vor crește. Baloane, pliante și legitimații de polițist pentru o zi au fost doar câteva dintre surprizele oferite, demonstrând că educația și siguranța pot deveni aventuri memorabile pentru întreaga comunitate.

Similar Posts

Comments

  1. avatar
    card recenzii google says:

    Faptul ca politistii din Bacau au facut echipa cu Societatea Nationala a Sarii S.A. – Sucursala Salina Targu-Ocna pentru a desfasura activitati de prevenire in Salina Targu-Ocna este un exemplu remarcabil de implicare si preocupare pentru siguranta comunitatii. Este foarte important ca aceasta colaborare s-a concentrat pe informarea si educarea copiilor cu privire la riscurile delincventelor si a altor pericole sociale. De asemenea, incantarea turistilor si a micilor localnici fata de aceasta initiativa inovatoare demonstreaza inca o data ca educatia si prevenirea pot sa fie intr-adevar distractive si interesante. Felicitari pentru aceasta misiune si speram ca astfel de initiative vor continua si in viitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image