A fost semnat acordul de colaborare dintre Centrul Educativ Târgu Ocna și Penitenciarul pentru minori din s. Goian din Republica Moldova.

author
0 minutes, 52 seconds Read
🇹🇩
🇲🇩

O zi a confirmărilor: urmare a vizitei de lucru din luna noiembrie 2023, astăzi, 20.02.2024, a fost semnat acordul de colaborare dintre Centrul Educativ Târgu Ocna și Penitenciarul pentru minori din s. Goian din Republica Moldova.

Delegația condusă de domnul inspector principal de justiție Alexandru ROIBU, director al Penitenciarului nr.10 Goian, ne-a onorat invitația și în perioada 19-23.02.2024, desfășoară activități ce țintesc schimbul de bune-practici, împărtășirea de experiențe, participând direct la evenimentele organizate la nivelul Centrului Educativ Târgu Ocna, dar și în alte penitenciare.

Cu sprijinul de la Administrația Națională a Penitenciarelor și Administrația Națională a Penitenciarelor din Republica Moldova și în baza protocolului de colaborare dintre cele două instituții coordonatoare, ne dorim ca această practică să devină un exemplu și un liant al cărui impact să fie atât la nivelul reintegrării sociale a minorilor și tinerilor custodiați, cât și la nivelul personalului care lucrează în contact direct cu aceștia, beneficiarul final fiind societatea.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image