ALERTĂ! O FATĂ DE 15 ANI A FOST RĂPITĂ DIN ORAȘUL TÂRGU OCNA. PERSOANE NECUNOSCUTE AU URCAT-O CU FORȚA ÎNTR-O MAȘINĂ. POLIȚIȘTII AU CONSTITUIT CELULA DE CRIZĂ ȘI AU GĂSIT-O ÎN SCURT TIMP

author
1 minute, 37 seconds Read

O fată de 15 ani din orașul Târgu Ocna a fost răpită sâmbătă de două persoane necunoscute. La nivelul județului, fost declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză.

„La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 13.45, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău a fost sesizat, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția unei minore, respectiv, Stănescu Ileana, în vârstă de 15 ani.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 10 februarie a.c., în orașul Târgu Ocna, minora ar fi fost urcată într-un autoturism, împotriva voinței acesteia, de către două persoane necunoscute, plecând cu aceasta într-o direcție necunoscută.

S-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză.

Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând verificări, în vederea depistării minorei”, transmite IPJ Bacău.

Semnalmente: 1,60 înălțime, 55 de kg, ochi căprui, păr roșcat.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu geacă neagră și fustă de culoare deschisă.

UPDATE: Autorităţile au declanşat, sâmbătă, mecanismul ”Alertă răpire copil” după ce o fată de 15 ani din Târgu Ocna ar fi fost urcată într-o maşină de două persoane necunoscute. Astfel, au fost începute ample acţiuni de căutare, fata fiind găsită în municipiul Bacău. Ea a fost dusă la sediul Poliţiei pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

”În urma activităţilor specifice desfăşurate cu operativitate de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, minora a fost identificată în municipiul Bacău. În acest moment, aceasta se află la sediul Poliţiei municipiului Bacău, pentru audieri, în vederea lămuririi tuturor circumstanţelor dispariţiei”, a precizat Poliția Română. (sursa: IPJ Bacău)

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image