A început înlocuirea a 244 lămpi pe cele 23 de străzi aflate în modernizare prin proiectul:„Valorificare turistică și modernizare infrastructură in TârguOcna”.

author
1 minute, 12 seconds Read

🌟Sărbătorile au trecut și am pornit la drum în Noul An cu încredere și determinare de a continua investițiile ce vor crește gradul de confort al urbei.

🚒Un montator autorizat a început înlocuirea a 244 lămpi pe cele 23 de străzi aflate în modernizare prin proiectul:„#Valorificare_turistică_și_modernizare_infrastructură_specifică_în_stațiunea_balneoclimaticăTârguOcna”.

👍Această tranziție către lampi moderne, economice cu o intensitate luminoasă crescută, ce vor fi integrate în sistemul general de telegestiune, are drept scop nu doar îmbunătățirea calității iluminatului public, ci și reducerea semnificativă a consumului de energie.

👍 Și mai important este că prin finanțare Europeană 🇪🇺contribuim la eficiența energetică a orașului nostru și la reducerea amprentei noastre de carbon🌳♻️. Această inițiativă tehnologică reprezintă un pas strategic către un oraș mai sustenabil și inteligent din punct de vedere energetic. Impactul vizual luminotehnic îl descoperiți fiecare în deplasarea pietonală sau cu auto.

Astăzi cele 2 echipe de muncitori cu 2 autospeciale de lucru la înălțime au înlocuit 54 de corpuri de iluminat pe străzile: Gării, Verii, Locotenent Sion, Constantin Mușat, Poet Ion Grămadă, Alexandru cel Bun. Atât timp cât vremea permite lucrăm în ritm susținut!

Infrastructura rutieră cu toate componentele ei reprezintă o prioritate a mea și a echipei în 2024. Continuăm!

sursa : Comunicat CRISTIAN AURELIAN CIUBOTARU – PRIMARUL ORASULUI TARGU OCNA

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image