Deschiderea anului sportiv competițional pentru promoția SNPAP 2023-2024

author
1 minute, 36 seconds Read

În data de 23 noiembrie 2023, la sediul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare „Constantin Brâncoveanu” Târgu Ocna a avut loc festivitatea de deschidere a anului sportiv competițional.

În deschiderea activităților a fost prezentat calendarul activităților sportive pentru anul școlar 2023-2024, care include competiții în cadrul unor sporturi diverse, precum tenis de masă, autoapărare, concurs montan de rezistență și orientare în teren, airsoft, meciuri de fotbal și handbal, competiții la care elevii au fost încurajați să se înscrie.

Un element surpriză al evenimentului a fost participarea domnului Ionuț Iftimoaie, fost kickboxer român și campion K-1, care le-a prezentat elevilor sacrificiile pe care a fost nevoit să le facă pentru a ajunge un nume important în sportul românesc.

Prin puterea exemplului personal, domnia sa a subliniat importanța sportului în dezvoltarea abilităților de lucru în echipă, a perseverenței și a capacității de auto-disciplinare, elemente deosebit de importante în evoluția unui viitor polițist de penitenciare.

Mai mult, domnia sa a o oferit diverse exemple atât din viața personală, cât și din cea profesională, pentru a scoate în evidență ideea conform căreia niciun obiectiv important nu se atinge fără efort, încredere în forțele proprii și consecvență.

Cu alte cuvinte, domnul Iftimoaie a oferit elevilor școlii un discurs motivațional prin care

i-a îndemnat pe aceștia să creadă în visele lor, să facă totul cu pasiune, dedicare și sacrificiu, deoarece „nimic din ceea ce este frumos și măreț nu se obține ușor”.

Evenimentul s-a finalizat cu o competiție de cros, în cadrul căreia elevii au avut ocazia să își pună în valoare spiritul competitiv și pasiunea pentru sport, cei mai buni dintre aceștia primind o medalia ca simbol al aprecierii efortului și implicării de care au dat dovadă.

#echipa

#sport

#snpap

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image