Delegație oficială a Centrului Educativ Târgu Ocna in vizita de lucru la Penitenciarul pentru minori din s. Goian (Republica Moldova)

author
0 minutes, 52 seconds Read

În scopul fortificării relațiilor de colaborare și cooperare de lungă durată, Centrul de Detenție pentru Minori și Tineri din s. Goian – Republica Moldova, a avut onoarea de a avea alături delegația oficială a Centrului Educativ Târgu Ocna a Administrației Naționale a Penitenciarelor din România, formată din directorul și directorul adjunct al Centrului educativ Târgu Ocna, domnul Viorel Marcel VOICU și doamna Magdalena ANDREI.

✅ În cadrul vizitei, s-a pus accent pe schimbul reciproc de bune practici pe segmentul reintegrării minorilor și tinerilor delincvenți prin învățare și dezvoltare personală.

📑 Deasemenea, a fost prezentat Proiectul „CHILD” care prevede incluziunea minorilor și tinerilor prin învățare și dezvoltare.

🤝Totodată, directorul instituției, Domnul Alexandru Roibu și angajații Secției Reintegrare Socială au împărtășit informații ce prevăd specificul și scopul instituției, condițiile și regimurile de detenție, particularitățile de lucru cu beneficiarii, cât și metode de lucru eficiente în reintegrarea și resocializare a acestora cu succes în societate.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image