Veste bună pentru 70.000 de șoferi din Onești și comunele învecinate: Deschiderea sediului secundar pentru permise de conducere

author
2 minutes, 17 seconds Read

Începând cu data de 21 noiembrie 2023, o veste bună vine pentru peste 70.000 de deținători de permise de conducere din Onești și comunele limitrofe, precum și cele de pe Valea Trotușului. Sediul secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, operaționalizat în primăvara anului trecut în spațiul pus la dispoziție de Primăria Onești, va desfășura acum și activități precum preschimbarea permisului de conducere, eliberarea duplicatului de conducere și programarea la proba practică a examenului de obținere a permisului de conducere.

Această extindere a serviciilor vine ca o soluție la nevoia crescută din zonă și va aduce un beneficiu imens comunităților locale. De exemplu, cei care doresc să-și preschimbe permisele de conducere nu vor mai fi nevoiți să parcurgă distanțe considerabile până la Bacău, cu economii semnificative de timp și bani, având acum posibilitatea de a efectua această operațiune la sediul secundar de lucru din Onești.

Programul de funcționare al noului sediu secundar va fi în zilele de marți și joi, între orele 09.30 – 15.30, oferind flexibilitate și accesibilitate pentru toți cei care au nevoie de servicii legate de permisele de conducere.

Prefectul Lucian Bogdănel a declarat că în ultimele două săptămâni s-a lucrat intensiv alături de colegii de la SPCRPCÎV Bacău pentru obținerea avizului conform de la Direcția Generală Permise de Conducere și Înmatriculări din Ministerul Afacerilor Interne, România. Avizul obținut a stat la baza emiterii Ordinului de Prefect nr. 335, prin care s-a extins tipul de activități și servicii deservite la Onești.

Având în vedere poziția geografică strategică a Oneștiului, punctul secundar de lucru al SPCRPCÎV Bacău va deservi nu doar populația acestui municipiu, ci și pe cea din comunele învecinate. Astfel, locuitorii din Gura Văii, Ștefan cel Mare, Căiuți, Coțofănești, Urechești, Buciumi, Cașin, Mănăstirea Cașin, Bogdănești, Oituz, Târgu-Trotuș, Pârgărești, Târgu-Ocna, Slănic-Moldova, Dofteana, Dărmănești, Comănești, Asău, Poduri, Agăș, Brusturoasa, Palanca, Ghimeș-Făget, Bârsănești, Helegiu, Livezi, Sănduleni, Berești-Tazlău, Măgirești, Zemeș, Moinești, Ardeoani, Solonț, Strugari, Scorțeni, Pârjol și Balcani vor beneficia de această inițiativă.

În concluzie, această extindere a serviciilor aduce o schimbare semnificativă pentru comunitățile locale, facilitând procesele legate de permisele de conducere și reducând barierele logistice pentru cei implicați. Este un pas important în direcția oferirii unor servicii mai eficiente și accesibile pentru locuitorii din această regiune.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image