PĂRINTELE IOAN BÂRGĂOANU, PROTOPOPUL PROTOIERIEI ONEȘTI, A ÎMPLINIT 49 DE ANI. ȘI-A SĂRBĂTORIT ZIUA PRIN RUGĂCIUNE, ALĂTURI DE CREDINCIOȘI, DE FAMILIE ȘI DE COLEGII PREOȚI

author
2 minutes, 14 seconds Read

Părintele Ioan Bârgăoanu, protopopul Protoieriei Onești, a împlinit ieri 49 de ani, ocazie cu care numeroși credincioși din comuna Mănăstirea Cașin și din comunele învecinate i-au transmis urările cele mai frumoase, însoțite de recunoștința și mulțumirile pentru grija părintească pe care o are aceasta față de fiecare în parte.

Părintele Ioan Bârgăoanu și-a sărbătorit ziua prin rugăciune, la Biserica „Sfântul Simeon Noul Teolog” din Mănăstirea Caşin, alături de familie, de alți colegi preoți, de primarul comunei Mănăstirea Caşin, Adriana Enache, de generalul cu patru stele (în retragere) dr. Vasile Jenică Apostol ( care sâmbătă, 7 octombrie, a împlinit frumoasă vârstă de 75 de ani) și de conducerea filialei județene a Asociației „Cultul Eroilor”.

Un sobor de preoţi din Protopopiatul Oneşti a susţinut o slujbă religioasă, apoi au urmat scurte alocuţiuni în cadrul unor momente încărcate de emoţie.

La rândul său, părintele Ioan Bârgăoanu şi-a exprimat recunoștința față de toți colaboratorii, preoții și toți cei care i-au stat aproape în toți acești ani.

Ziua s-a încheiat la fel pentru părintele Bârgâoanu, cu rugăciune.

„O seară de suflet! Seara zilei de 8 octombrie am petrecut-o cu 12 preoți în rugăciune, de la 16.30 la 19.30! Bucurii curate! Noi am pomenit nume, Domniile Voastre să credeți că Dumnezeu e Milostiv! … Dumnezeu să vă dăruiască puterea de a vă bucura de fiecare clipă a vieții, de a vă minuna de fiecare răsărit al luminii, de armonia unui petec de cer sau a unui pâlc de verdeață. Bucurie și sănătate întru buni ani de la Dumnezeu! Mulțumesc din suflet!”, a transmis părintele Ioan Bărgăoanu.

Preot Ioan Bârgăoanu: „Sunt ceea ce sunt datorită mamei mele, care m-a crescut. Îi spun «Sărut mâna, mamă!, pentru că ți-am și greșit», dar îi spun și tatălui meu la fel «Sărut mâna!». Le mulțumesc amândurora pentru că m-au învățat ca dacă am o pâine să o împart cu toții și eu chiar așa fac și voi face mereu. Le mulțumesc pentru dragostea și puterea pe care mi le-au dat, dar și pentru emoțiile pe care mi le-au dat astăzi, 8 octombrie 2023, la liturghia săvârșită. Dacă am fost atât de emoționat, am fost datorită mamei mele, care este ca o sfântă pentru mine”.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image