Inceput de an școlar la Centrul Educativ Targu Ocna

author
0 minutes, 59 seconds Read

#AdministratiaNationslaaPenitenciarelor

#CentrulEducativTarguOcna

#Scoala7TarguOcna

#educatie

“Pentru că educația este singurul lucru pe care nimeni nu-l va putea lua înapoi, iar asta merită această investiție” (Michelle Obama), Centrul Educativ Târgu Ocna, alături de partenerul Școala nr.7 Târgu Ocna, a organizat, ca în fiecare septembrie, serbarea începutului de an școlar.

Ne asigurăm, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Bacău, că dreptul la educație este respectat și pentru minorii și tinerii care execută o măsură educativă privativă de libertate, că dezvoltăm împreună noi cunoștințe, noi abilități și noi competențe.

Așa cum ne-am obișnuit, ca la orice început de drum, serbarea a debutat cu o binecuvântare realizată de părintele Benone Văsâi, urmată de mesajele doamnei profesor Ana Maria Egarmin inspector școlar general, dar și cel al domnului comisar șef de poliție penitenciară dr.Dan HALCHIN, director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Dorim atât minorilor, tinerilor, cât și cadrelor didactice un an plin de inspirație, reușite profesionale și atingerea sentimentului de investiție în dezvoltarea personală, în ciuda privării de libertate.

M.A.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image