O nouă promoție de agenți de penitenciare depune jurământul

author
0 minutes, 57 seconds Read

Vor fi alături de tinerii absolvenți reprezentanți ai Ministerului Justiției, Administrației Naționale sa Penitenciarelor, Primăriei orașului Tg. Ocna, foști absolvenți, părinți și prieteni.

Festivitatea de absolvire reprezintă, pentru fiecare elev al Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, un eveniment încărcat de emoții, care marchează încheierea unui an școlar intens, în care și-au format și dezvoltat competențele necesare carierei pe care au ales-o, în slujba patriei și a legii.

La fel de emoționați și mândri, dascălii și familiile vor fi alături de viitorii agenți de poliție penitenciară atunci când aceștia vor rosti jurământul de credință, moment care consolidează sentimentul de apartenență la poliția penitenciară din România și care sporește curajul de a depăși provocările pe care le vor întâlni de-a lungul parcursului profesional.

Festivitatea de absolvire a promoției 2023 se va desfășura în ziua de joi, 31 august 2023, începând cu ora 10.00, la sediul școlii din Târgu Ocna, strada Tisești, nr. 137.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image