Reprezentanții sucursalei Tg. Ocna a Salrom, au prezentat în şedința CJSU de azi primele concluzii privitoare la cauzele care au generat, joia trecută, surparea de teren din perimetrul Gura Slănicului

author
1 minute, 11 seconds Read

#Monitorizare, #Evaluare și #Comunicare permanență la nivelul Institutia Prefectului judetul Bacau, Primăria Orașului Târgu Ocna, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bacău, Salina Târgu Ocna – Salt mine Targu Ocna, împreună cu toate instituțiile abilitate județene, privind situația creată săptămâna trecută la Târgu Ocna prin apariția acelui fenomen de tasare și surpare a terenului în cartierul Gura Slănic!

👉 Reprezentanții sucursalei Tg. Ocna a Salrom, Dominic Bogdan (director) & Carmen Țintaru (inginer geolog), au prezentat în şedința CJSU de azi primele concluzii privitoare la cauzele care au generat, joia trecută, surparea de teren din perimetrul Gura Slănicului. Conform specialiştilor Salrom, pe fondul precipitațiilor abundente din ultima perioadă, apa s-a infiltrat spălând spinarea zăcământului de sare şi provocând tasarea & surparea pământului în vecinătatea sondei nr. 265. Expertiza tehnică va începe în cursul acestei săptămâni, reprezentanții companiei dând asigurări că aceasta va fi realizată în cel mai scurt timp posibil. Expertiza va determina care sunt măsurile concrete de implementat pentru a pune în siguranță întreaga zonă, în contextul în care sonda este oprită din exploatare încă din aprilie. Comunicăm nemijlocit şi în timp real cu Primăria Tg.Ocna şi Salrom, instituții care asigură monitorizarea permanentă a perimetrului afectat de surpare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image