S-a semnat contractul ce are ca obiect finanțarea proiectului cu titlul „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE TIC A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN ORAȘUL TÂRGU OCNA, JUDEȚUL BACĂU”.

author
0 minutes, 57 seconds Read

Primaria Orasului Targu Ocna anunta :

❗️Continuăm procesul amplu de modernizare și dotare a instituțiilor de învățământ din orașul Târgu Ocna, de această dată prin accesarea fondurilor din cadrul Planului Naţional de Redresare şi Reziliență (PNRR), Componenta.15- Educație.

✍️Vă facem cunoscut faptul că s-a semnat contractul ce are ca obiect finanțarea proiectului cu titlul „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE TIC A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN ORAȘUL TÂRGU OCNA, JUDEȚUL BACĂU”.

👉În continuare vor fi demarate procedurile privind achiziția mobilierului, materialelor didactice și echipamentelor digitale necesare desfășurării activității următoarelor unități de învățământ din oraș:

✅Liceul Tehnologic Târgu Ocna,

✅Școala Gimnazială nr. 3 Târgu Ocna și Grădinița „Floare de colț” (unități de învățământ arondate Școlii Gimnaziale nr. 2 Târgu Ocna),

✅Colegiul Național Costache Negri Târgu Ocna.

✅Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna .

Valoarea totală a Contractului de finanțare, valoare eligibilă din PNRR, este în cuantum de 2.978.836,65 lei, fără TVA.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image