Polițiștii de prevenire, rutieră, siguranță școlară și antidrog Bacau au fost prezenți alături de copiii aflați la școala de vară ”Zâmbet de copil” organizată de Asociația ”Sfânta Anastasia Romana” Târgu Ocna

author
1 minute, 3 seconds Read

In această săptămână, polițiștii de prevenire, rutieră, siguranță școlară și antidrog Bacau au fost prezenți alături de copiii aflați la școala de vară ”Zâmbet de copil” organizată de Asociația ”Sfânta Anastasia Romana” Târgu Ocna.

Cei peste 56 de copii participanți au răspuns pozitiv informațiilor primite, cât și jocurilor interactive cu mesaje preventive propuse de polițiști. Polițiștii au sfătuit elevii să fie prudenţi în discuţiile cu persoane necunoscute, atât în viaţa reală cât şi în cea online, dar şi să fie atenţi la lucrurile personale în momentul în care se deplasează pe stradă sau în mijloacele de transport.

De asemenea, elevii au fost sfătuiți să nu plece de acasă fără să-și anunțe părinții, să asculte sfaturile primite de la aceștia, privind măsurile minime de siguranță și să nu se urce în mașini cu persoane necunoscute.

În următoarea perioadă, polițiștii împreună cu celelalte structuri ale M.A.I. vor fi prezenți în mijlocul copiilor, în cadrul școlilor de vară, a taberelor școlare sau în diverse locuri publice pentru o vacanță în siguranță.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image