Personalul Centrului Educativ Târgu Ocna a sărbătorit „Ziua polițistului de penitenciare”

author
1 minute, 12 seconds Read

Un trio magic de sărbătoare! Cu ocazia marelui praznic al Sfinților Apostoli Petru și Pavel, personalul Centrului Educativ Târgu Ocna a sărbătorit și „Ziua polițistului de penitenciare” având la debut colaborarea părintelui capelan Florin SMARANDI, alături de care s-a săvârșit momentul religios specific și căruia îi mulțumim pentru colaborare, sprijin și înțelegere.

​Mai mult ca oricând, toți participanții s-au concentrat pe aspectele care ne aduc împreună, care ne unesc în rezolvarea și depășirea provocărilor profesionale, dar și personale și care, în final, ne dau sentimentul de apartenență.

​Cu mare interes a fost așteptată și lansarea „Dicționarului de expresii specifice spațiilor de detenție – centre de reținere și arestare preventivă, centre educative și de detenție, penitenciare”, scris cu pasiune și drag față de activitatea actualilor și viitorilor profesioniști din sistemul Administrației Naționale a Penitenciarelor, domnul comisar șef (r) Valeriu ȘTEFĂNESCU. Îi mulțumim domnului Ștefănescu pentru onoarea de a-l fi avut alături de noi într-o zi de sărbătoare, dar mai ales pentru oportunitatea de a ne provoca profesional și personal.

​Lăsăm imaginile să vorbească, nu inainte de a mai transmite un „La mulți ani” atât celor care-și serbează ziua numelui, cât și tuturor polițiștilor de penitenciare!

sursa: Centrul Educativ Targu Ocna

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image