APEL UMANITAR! LUCIANA GABRIELA, O TÂNĂRĂ DE 17 ANI DIN TÂRGU OCNA, DIAGNOSTICATĂ CU O BOALĂ GRAVĂ, ARE NEVOIE DE AJUTOR

author
1 minute, 48 seconds Read

Luciana Gabriela are 17 ani și este din Târgu Ocna, fiind elevă a Colegiului Național „Costache Negri”. Are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă. În urma unor analize, Daniela a aflat că suferă de o boală a sângelui: Limfom Hodgkin cu scleroză nodulară stadiul IV, un tip de cancer al sistemului limfatic.

„Fetița mea, Luciana Gabriela, din anul 2020 se simțea foarte rău, voma, nu mânca, dormea mult.

A stat internată la spitalul din Onești, la pediatrie, timp de 3 luni, după care ne-a trimis la Iași, la spitalul de copii „Sfânta Maria”, unde am aflat că suferă de cancer.

Nu pot să mă descurc singură, soţul mi-a murit în urmă cu 3 ani, am destule datorii fiindcă mergem la Iași, la tratament, câte o săptămână, o dată la două săptămâni. Eu nu lucrez, fetița are pensie de urmaș cu fratele ei de 13 ani, dar acești bani nu ne ajung nici de mâncare.

În fiecare săptămână ne trebuie 10 milioane de lei vechi pentru deplasarea la Iași și pentru tratament.

Iar dacă tratamentul nu dă rezultat, trebuie să ajungem în Turcia sau la Viena. Nu avem însă cu ce bani, am făcut împrumuturi pentru a avea bani să merg cu ea la Iași la chimioterapie, dar sa merg în Turcia sau la Viena, cu 2.000 de lei pe lună, nu se poate.

Vreau să-mi salvez fetița, bunul Dumnezeu știe cum am crescut-o până la 17 ani, fără tată în ultimii ani, plus că mai am un băiat cu handicap. Numai sufletul meu știe cât trag, și eu sunt bolnavă cu inima, vă rog să mă ajutați să pot merge cu fetița sa o salvez”, este apelul disperat transmis de mama fetei.

Cei care doresc să doneze bani pentru Luciana Gabriela o pot face în următoarele conturi:

Cont: RO07BTRLRONCRT0CI4967401 – cont de RON

Titular cont: Bănicioară Luciana Gabriela

Cont: RO74RNCB0031013856200003 – cont de EURO

Titular cont: Popescu Maria

Număr de telefon: 0751 991 084

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image