S.V.S.U. Tg. Ocna – locul 3 la 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐯𝐨𝐥𝐮𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞 ș𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐬𝐢𝐭𝐮𝐚ț𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐮𝐫𝐠𝐞𝐧ță

author
1 minute, 4 seconds Read

👩‍🚒𝐈𝐒𝐔 𝐁𝐚𝐜ă𝐮 𝐚 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐯𝐨𝐥𝐮𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞 ș𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐬𝐢𝐭𝐮𝐚ț𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐮𝐫𝐠𝐞𝐧ță

Ieri, 15 iunie a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău a organizat etapa județeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

🚨Având drept obiectiv dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, competiția a aliniat la start 12 loturi, respectiv 120 de reprezentanți ai Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență.

Aceștia și-au demonstrat nivelul de pregătire și capacitatea de intervenție, pe parcursul a trei probe practice (pista cu obstacole pe 100 m, ștafeta 4×100 și dispozitivul de intervenție).

În urma acestora, clasamentul general a arătat astfel:

𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐕𝐨𝐥𝐮𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐭𝐮𝐚ț𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧ță

Locul I – S.V.S.U. Buhuși

Locul II- S.V.S.U. Corbasca

Locul III – S.V.S.U. Tg. Ocna

𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐏𝐫𝐢𝐯𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐭𝐮𝐚ț𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧ță

Locul I – S.P.S.U. SSG Fire & Rescue SRL

Locul II – S.P.S.U. Chimcomplex

Locul III – S.P.S.U. Dedeman

📌Informații de Background

Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă din România se organizează anual, pe etape, de către inspectoratele judeţene, în conformitate cu Ordinul Nr. 236 din 2 octombrie 2012 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea concursurilorprofesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image