Bărbat din Târgu-Ocna, reținut și ulterior, arestat preventiv

author
1 minute, 43 seconds Read

La data de 05 iunie a.c., Poliția Stațiunii Târgu-Ocna a fost sesizată prin apel 112, de către un tânăr de 28 de ani, din localitate, despre faptul că i-au fost sustrase suma de 100 de lei și un telefon mobil, de către un bărbat, în timp ce se aflau în fața unui bancomat.

Din primele verificări a rezultat faptul că, tânărul în cauză și un bărbat de 31 de ani, ambii din Târgu-Ocna s-ar fi deplasat cu un taxi din municipiul Onești către localitatea de domiciliu, iar la un moment dat, cei doi ar fi coborât din taxi, întrucât acesta și-ar fi experimat intenția de a scoate bani din bancomatul din apropiere pentru a achita cursa șoferului de taxi.

În fața bancomatului între cei doi bărbați ar fi izbucnit un conflict, moment în care bărbatul de 31 de ani i-ar fi smuls din mână celuilalt, suma de 100 de lei și un telefon mobil, în valoare de 600 de lei. Ulterior, bănuitul ar fi continuat cursa cu taxi-ul, în timpul căreia, sub amenințare, i-ar fi luat șoferului suma de 50 de lei, coborând într-o stație de alimentare cu carburant unde ar fi provocat scandal, ar fi amenințat clienții și angajații stației și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

La data de 08 iunie a.c., polițiștii împreună cu luptători pentru acțiuni speciale au pus în executare un mandat de perchezitie domiciliară la domiciliul bărbatului de 31 de ani, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cel în cauză a fost condus pentru audieri la sediul Poliţiei Târgu.-Ocna, în baza unui mandat de aducere.

Totodată, acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind prezentat instanței care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost escortat şi depus în Arestul I.P.J. Bacău.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image