Profesori ai Liceului Tehnologic : Tanasa Simina,Vartolomei Nicoleta, Gabor Camelia au participat cu lucrari științifice la cea de-a XVIII-a ediție a Conferinței Internaționale OPROTEH 2023

author
0 minutes, 47 seconds Read

Profesori ai Liceului Tehnologic : Tanasa Simina,Vartolomei Nicoleta, Gabor Camelia au participat cu lucrari științifice la cea de-a XVIII-a ediție a Conferinței Internaționale OPROTEH 2023 alaturi de participanți din România dar și din strainatate: Franța, Grecia, Spania, Italia, Ungaria, Polonia, Norvegia, Bulgaria, Serbia, Turcia, Algeria, Arabia Saudită, Congo, Camerun, Republica Moldova.

„Conferința OPROTEH se înscrie în manifestările de tradiție ale Facultății de Inginerie. Ne bucurăm de interesul pentru această manifestare, atât din partea participanților din țară, cât și din străinătate sau a reprezentanților mediului economic. Totodată prin această manifestare marcăm și împlinirea a 47 de ani de învățământ tehnic superior la Bacău. Mulțumim autorităților locale, partenerilor, colaboratorilor, sponsorilor, colegilor din comitetul de organizare care și-au adus contribuția la realizarea acestui eveniment”, a declarat Conf. univ. dr. ing. Mirela PANAINTE-LEHĂDUȘ, Decanul Facultății de Inginerie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image