𝗜𝗻𝘀𝘁𝗮𝗹𝗮𝗿𝗲 𝗽𝗮𝗻𝗼𝘂𝗿𝗶 𝗳𝗼𝘁𝗼𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗶𝗰𝗲 𝗰𝘂 𝟵𝟬% 𝗱𝗶𝗻 𝗳𝗼𝗱𝘂𝗿𝗶 𝘀𝘂𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝘀𝘁𝗮𝘁.

author
1 minute, 1 second Read

📌𝗔𝗻𝘂𝗻ț 𝗱𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗲𝘀 𝗴𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹 – 𝗜𝗻𝘀𝘁𝗮𝗹𝗮𝗿𝗲 𝗽𝗮𝗻𝗼𝘂𝗿𝗶 𝗳𝗼𝘁𝗼𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗶𝗰𝗲 𝗰𝘂 𝟵𝟬% 𝗱𝗶𝗻 𝗳𝗼𝗱𝘂𝗿𝗶 𝘀𝘂𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝘀𝘁𝗮𝘁.

Urmare a participării la Adunarea Generală a primarilor din AOR – Asociația Orașelor din România, unde au fost prezenți Miniștrii de la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, Ministerul Mediului – RomâniaMinisterul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Ministerul Sănătăţii – România și reprezentanții de la Ministerul Educației, Ministerul Digitalizării unde ne-au fost prezentate principalele axe pe care putem aplica în vederea atragerii de fonduri atat guvernamentale cat și europene, am purtat discuții și cu președintele Administratia Fondului pentru Mediu despre instalarea de panouri fotovoltaice și vă prezint pașii mai jos.

✅Având în vedere că urmează lansarea programului Casa verde 2023 în perioada următoare vă rugăm să consultați informațiile prezentate în link-ul atașat. ❗️❗️❗️Conform programului se va acorda un voucher în sumă de 20.000 lei la care se va adăuga o contribuție proprie de minim 10 % pentru un sistem de 3 kw.

📥Înscrierea se va face online de către fiecare în parte, momentan platforma nu este disponibilă pentru înscriere, revenim cu mai multe detalii după apariția ghidului final și a aplicației de înscriere.🏡

https://www.romsir.ro/casa-verde-afm

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image