Cu ajutorul jandarmilor, un bărbat din Târgu-Ocna a reintrat în posesia sumei de 585 lei, dar și altor carduri și documente personale pierdute

author
0 minutes, 53 seconds Read

Cu ajutorul jandarmilor, un bărbat din Târgu-Ocna a reintrat în posesia sumei de 585 lei, dar și altor carduri și documente personale pierdute pe strada 1 Mai din stațiunea Târgu-Ocna.

În această dimineață, un echipaj de jandarmerie din cadrul Postului de Jandarmi Balneoclimateric din Târgu-Ocna, aflat în serviciu pentru menținerea ordinii și siguranței publice a observat pe strada 1 Mai un portofel.

Jandarmii au verificat conținutul portofelului, iar în urma acestei activități au identificat proprietarul din actele conținute și s-au deplasat la locuința acestuia pentru a-i restitui portofelul.

Bărbatul, în varstă de 47 de ani a fost foarte surprins de venirea jandarmilor, dar și mai surprins când a aflat că portofelul său a fost găsit pe stradă.

Jandarmii băcăuani reamintesc tuturor că însușirea bunului găsit constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la una la trei luni sau cu amendă. De asemenea, îi încurajează pe toți să aibă un comportament responsabil și să restituie orice bun găsit autorităților.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image