A inceput distribuirea 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝘀𝗲lor 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮𝗿𝗲 – 𝗮𝗹𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲 prin programul European POAD 2019-2022.

author
1 minute, 27 seconds Read

𝗔𝗡𝗨𝗡𝗧̦📣

Începând cu data de 𝟬𝟯.𝟬𝟰.𝟮𝟬𝟮𝟯, Primaria orașului Târgu Ocna prin Direcția de Asistență Socială 𝗱𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝘀𝗲 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮𝗿𝗲 – 𝗮𝗹𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲 prin programul European POAD 2019-2022.

𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 𝗱𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗿𝗲:⬇️

𝗟𝘂𝗻𝗶-𝗷𝗼𝗶: 𝟬𝟴.𝟬𝟬-𝟭𝟲.𝟬𝟬

𝗩𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶:𝟬𝟴.𝟬𝟬-𝟭𝟰.𝟬𝟬

𝗣𝗲𝗿𝘀𝗼𝗮𝗻𝗲 𝗲𝗹𝗶𝗴𝗶𝗯𝗶𝗹𝗲:

➡️Familiile și persoanele singure cărora le este stabilit dreptul la ajutor social în baza Legii nr.416/2001 privind venitul minim garantat cu modificările și completările ulterioare;

➡️Familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordate în baza Legii nr.277/2010, republicată;

➡️Persoanele cu handicap grav sau accentuat;

➡️Persoanele/familiile aflate temporar în situații critice de viață, respectiv victime ale calamităților, persoane dependente aflate în situații asemănătoare stabilite prin anchetele sociale și care se află în situații deosebite de vulnerabilitate. (acordarea ajutorului pentru această categorie, se realizează numai în cazul în care există stocuri de alimente, după distribuirea acestora către beneficiarii eligibili conf. OUG nr.84/2020, republicată.)

𝘗𝘢𝘤𝘩𝘦𝘵𝘦𝘭𝘦 𝘤𝘶 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘴𝘦 𝘢𝘭𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵𝘢𝘳𝘦 𝘴𝘦 𝘷𝘰𝘳 𝘥𝘪𝘴𝘵𝘳𝘪𝘣𝘶𝘪 𝘪̂𝘯 𝘰𝘳𝘥𝘪𝘯𝘦𝘢 𝘱𝘳𝘦𝘻𝘦𝘯𝘵𝘢̆𝘳𝘪𝘪 𝘱𝘦𝘳𝘴𝘰𝘢𝘯𝘦𝘭𝘰𝘳 𝘦𝘭𝘪𝘨𝘪𝘣𝘪𝘭𝘦 , 𝘱𝘢̂𝘯𝘢̆ 𝘭𝘢 𝘦𝘱𝘶𝘪𝘻𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘴𝘵𝘰𝘤𝘶𝘭𝘶𝘪.

În cadrul POAD 2019/2022 fiecare beneficiar final va primi câte o cutie cu produse alimentare .

Persoanele care fac parte din mai multe categorii conform art.1, din OUG nr.84/2020 beneficiaza de ajutoare comunitare o singură dată în cadrul programului anual pentru o singură categorie de persoane defavorizate căreia îi aparțin la data distribuirii ajutoarelor. Distribuirea produselor se face cu respectarea normelor privind Securitatea și Sănătatea în Muncă.

Pachetele cu produse alimentare se vor ridica personal de către beneficiarii programului POAD 2019/2022 sau de către reprezentanții legali ai acestora, de la sediul Primariei orașului Târgu Ocna.

Pentru a putea ridica pachetele cu produse alimentare, persoanele cu handicap gradul I și II trebuie să prezente urmatoarele documente:

✅cartea de identitate a persoanei beneficiare/certificatul de naștere al copiilor ;

✅cartea de identitate a reprezentantului legal;

✅copie după certificatul de handicap gradul I (grav) sau II (accentuat )

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image