Campanie de plantare puieți derulată de către Centrul Educativ si Ocolul Silvic Targu Ocna

author
0 minutes, 57 seconds Read

#CentrulEducativTârguOcna

Doar împreuna putem face schimbarea!

Începând din anul 2013, Ziua internaţională a Pădurilor este marcată la nivel mondial, în data de 21 martie, cu scopul de a creşte gradul de conştientizare asupra gestionării, conservării şi dezvoltării durabile a tuturor tipurilor de păduri, în beneficiul generaţiilor prezente şi viitoare.

Cu această ocazie, specialiștii din cadrul biroului educație împreună cu 8 tineri custodiați au sprijinit, în data de 24.03.2023, campania de plantare puieți derulată de către Ocolul Silvic Târgu Ocna.

Activitatea a urmărit atât dezvoltarea conduitei ecologice a tinerilor implicați, bazată pe respectul faţă de natură şi protecţia mediului, cât și generarea sentimentului de satisfacție și stare de bine care să motiveze schimbarea.

La finalul zilei, în ciuda oboselii, mulțumirea și fericirea se putea citi pe chipurilor tuturor participanților. Cu toții au înțeles că acțiunile lor au condus la îndeplinirea unui scop mai măreț decât propria persoană și este esențial să ai un raport sănătos de interacțiune cu cei din jur.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image