ÎN JUR DE 3.000 DE PUIEȚI, PLANTAȚI ÎN PARCUL MĂGURA

author
1 minute, 24 seconds Read

✅️ De astăzi un concept nou de #pădure_urbană prinde rădăcini cu ajutorul Plantăm fapte bune în România și în Târgu Ocna! 🌳🌱🌳🌱🌳

🌳Aproximativ 3000 de puieți din soiuri: stejar brumăriu, gorun, cireș, arțar tătărăsc, plop alb, vișin turcesc, sânger, lemn câinesc, paltin, frasin, mojdrean sunt plantați în parcul Măgura, într-o zonă care va schimba aspectul și va crea un cadru de pădure-parc interesant!

🌱 Să nu uităm de prima acțiune desfășurată tot în parcul Măgura de acum trei săptămâni prin care s-au plantat 137 de arbori și arbuști tot cu ajutorul aceleași echipe.

🤝Respect și considerație domnului profesor universitar Mihai Enescu coordonatorul programului #Plantăm_fapte_bune_în_România împreună cu echipa sa.

🤝Prefectul Județului Bacău domnul Lucian Bogdanel, Vicepreședintele Consiliul Județean Bacău domnul Gelu Panfil, funcționarii publici din Primăria Orașului Târgu Ocna,

personalul societăților Util Conseca și Salubritate Sc Cupt SA Targu Ocna, Salvamont Bacău precum și voluntari din oraș s-au implicat în acțiunea de plantare, au pregătit terenul, au sădit puieți, au udat, fapt ce ne onorează și așa vom ști că un pom va crește și prin efortul nostru.

🌱🪴Materialul săditor este asigurat de către asociație prin intermediul diverșilor sponsori cărora le mulțumesc!

#Împreună pentru un aer cât mai curat de care să ne bucurăm atât noi, cât și generațiile viitoare. Facem totul să avem un oraș verde, cât mai prietenos cu mediu.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image