S-a predat constructorului amplasamentul șantierului pentru Modernizare centru educativ – Centrul Educativ Târgu Ocna proiect „C.H.I.L.D. – Reintegrarea minorilor prin învățare și dezvoltare personală”

author
1 minute, 12 seconds Read

1 Martie este zi de referință pentru dezvoltarea sistemului penitenciar. S-a predat constructorului amplasamentul șantierului pentru Modernizare centru educativ – Centrul Educativ Târgu Ocna proiect „C.H.I.L.D. – Reintegrarea minorilor prin învățare și dezvoltare personală”

În data de 22.02.2023, la nivelul Centrului Educativ Târgu Ocna s-a semnat contractul de „Execuție lucrări+utilaje, echipamente tehnologice și funcționale care necesită montaj aferente obiectivului mixt de investiții Modernizare centru educativ – Centrul Educativ Târgu Ocna” cu valoare totală a contractului de 8.293.436,64 RON. Obiectivul enunțat face parte din cadrul proiectul „CHILD – Reintegrarea socială a minorilor prin învățare și dezvoltare personală”.

Proiectul CHILD, finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014 – 2021, are o valoare de 1.494.117 euro și se derulează pe o perioadă de 5 ani 4 luni și 2 zile (28.12.2018 – 30.04.2024) având ca obiectiv facilitarea reintegrării sociale a minorilor și tinerilor deținuți și alte categorii expuse riscului de excluziune socială, prin îmbunătățirea educației și a asistenței specifice acordate în cadrul Centrului Educativ Târgu Ocna.

În această etapă începe colaborarea cu reprezentanții S.C. Saralin S.R.L. și S.C. Grup Construct Design S.R.L. a căror activitate are ca punct de pornire data de 01.03.2023 și se centrează pe modernizarea secțiilor de deținere, modernizarea și construirea blocului alimentar, înființarea cabinetului medical, punctului farmaceutic și infirmeriei, amenajarea unui teren de fotbal și a unui atelier de sudură.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image