Primaria Targu Ocna – Relatii Externe – Italia – Promovarea orașului Târgu Ocna în Europa unită! – 𝗔𝗰𝘁𝗶𝘃𝗲 𝗘𝗨𝗖𝗶𝘁𝗶𝘇𝗲𝗻𝘀: ,,𝗧𝗵𝗶𝗻𝗸 𝗚𝗹𝗼𝗯𝗮𝗹𝗹𝘆, 𝗔𝗰𝘁 𝗟𝗼𝗰𝗮𝗹𝗹𝘆”

author
1 minute, 51 seconds Read

🇪🇺𝗔𝗰𝘁𝗶𝘃𝗲 𝗘𝗨𝗖𝗶𝘁𝗶𝘇𝗲𝗻𝘀: ,,𝗧𝗵𝗶𝗻𝗸 𝗚𝗹𝗼𝗯𝗮𝗹𝗹𝘆, 𝗔𝗰𝘁 𝗟𝗼𝗰𝗮𝗹𝗹𝘆„ este un proiect pilot, scris de către Asociaţia Naţională a Staţiunilor Balneare şi Balneoclimatice din România care conectează orașe și municipalități din 5 țări UE (România, Italia, Grecia, Spania și Polonia) având ca obiectiv implicarea accentuată a cetățenilor în viața comunității şi în acelaşi timp, crearea unei strategii durabile de cooperare și schimb de bune practici la nivelul UE.

🇪🇺Proiectul 101054109 Active EUCitizens -CERV 2021-Citizens-Town, este finanțat integral prin mecanismele europene și își propune să consolideze contactele directe între cetățeni și autoritățile din țările consorțiului, schimbul de bune practici și un proces transnațional de brainstorming și consultare pentru a consolida sentimentul de apartenență și conștientizarea familiei europene.

✍️Implementarea proiectului Active EUCitizens: Think Global, a ajuns în etapa a treia, respectiv, cel de al treilea eveniment care a avut loc în perioada 06–09 februarie 2023 în Italia, Comune Gambassi Terme, unde în calitate primar al orașului Târgu Ocna am făcut parte din delegația de reprezentare ca membru și secretar al Asociației Naționale a Stațiunilor Balneare și Balneoclimatice din România, alături de primarii orașelor stațiune Slănic Moldova, Techirghiol precum și consultantul în scrierea proiectului domnul Dragoș Drumen.

🏰Gazdele evenimentului, localitatea italiană 🇮🇹GAMBASSI TERME regiunea Toscana🇮🇹 prin domnul primar Paolo Campinoti, alături de echipa sa administrativă au construit un eveniment important cu rolul consolidării relațiilor administrative, intercomunicarea cetățenilor europeni, promovarea atracțiilor turistice și balneare ale zonei, potențialul de dezvoltare, elaborarea unor circuite și trasee tematice. Modele de bune practici au fost prezentate de reprezentanții comunităților prezente.

🔜În luna iulie anul acesta, proiectul va continua în România într-o sesiune de lucru la Slănic Moldova, Târgu Ocna și Moinești, stațiuni turistice balneare băcăuane!

🤝În numele comunității noastre prin Primăria Orașului Târgu Ocna transmit toată aprecierea și considerația către domnul primar al Gambassi Terme – Paolo Campinoti și tuturor locuitorilor implicați în desfășurarea evenimentului.

#Împreună pentru promovarea orașului Târgu Ocna în Europa unită!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10226410679390553&id=1150448566

sursa : Facebook Cristian-Aurelian Ciubotaru

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image