ACTIVITATEA DE PREZENTARE A ANALIZEI DE ACTIVITATE PE ANUL 2022 A CENTRULUI EDUCATIV TÂRGU OCNA

author
1 minute, 50 seconds Read

Astăzi, 08.02.2023, a avut loc într-un cadru festiv activitatea de prezentare a Analizei de activitate pe anul 2022 a Centrului Educativ Târgu Ocna, care s-a concretizat în Raportul de activitate pe anul 2022 a Centrului Educativ Târgu Ocna.

La această activitate de prezentare a participat și un reprezentant din echipa de top management a Administrației Naționale a Penitenciarelor, în persoana domnului Comisar șef de poliție penitenciară Florin ȘERPE – director DRS.

Raportul de activitate pe anul 2022 a CENTRULUI EDUCATIV TÂRGU OCNA s-a dorit a fi un instrument de lucru care să permită o înțelegere profundă a activităților specifice, precum și a importanței lor în evoluția instituției penitenciare. Analiza în baza căreia s-a realizat Raportul de activitate pe anul 2022 a avut la bază raportările tuturor componentelor structurale ale unității.

Pentru îndeplinirea obiectivelor strategice asumate de către Administrația Națională a Penitenciarelor prin Strategia Sistemului Penitenciar 2018-2022, au fost urmărite în anul 2022, la nivelul Centrului Educativ Târgu Ocna, o serie de obiective generale și specifice, precum și derularea de activități, în conformitate cu specificul unității.

Apreciem că bilanțul activității face posibil, și chiar necesar printr-o comunicare corectă, transmiterea sentimentului responsabilității din perspectiva cunoașterii realităților prin identificarea și conștientizarea unor probleme ale activității noastre.

Întâmplarea – sau poate nu – a făcut ca acest eveniment să aibă loc în zile de importanță deosebită pentru colectivul unității noastre, și anume darea în folosință a unei secții de deținere la cele mai înalte standarde, cu o capacitate de 60 de locuri de cazare și perspectiva implementării Proiectului Strategic „C.H.I.L.D. – reintegrare a minorilor prin învățare și dezvoltare personală”, zile de început, de dezvoltare modernă și ireversibilă spre o unitate etalon a sistemului penitenciar din România.

Vedem aceste proiecte ca pe niște provocări în care actorii, colegii Centrului Educativ Târgu Ocna, au beneficiat de susținerea Administrației Naționale a Penitenciarelor și de coordonarea Ministerului Justiției, fiecare în parte reprezentând mecanisme, părți componente ale unui angrenaj, iar în ansamblu, întregul sistem penitenciar.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image