MODIFICĂRI ÎN CIRCULAȚIA TRENURILOR PE RUTA MĂRĂȘEȘTI – ADJUD – ONEȘTI – TÂRGU OCNA – COMĂNEȘTI – MIERCUREA CIUC

author
1 minute, 0 seconds Read

CFR Călători informează că, la solicitarea CFR SA –  managerul căii ferate, de realizare a unor lucrări la infrastructura feroviară între stațiile Hm Lunca de Sus și Livezi Ciuc, în perioada 15-17 februarie 2023, vor interveni modificări în circulația trenurilor, astfel:

  • trenurile IR 1541 și IR 1543 Iași – Siculeni – Miercurea Ciuc – Brașov și retur se anulează.
  • trenul R 5203 Mărăşeşti  – Miercurea Ciuc va fi anulat pe distanța Lunca de Sus – Miercurea Ciuc și va circula conform graficului de circulație pe relația Mărăşeşti  – Lunca de Sus.
  • trenul R 5211 Miercurea Ciuc  – Oneşti va fi anulat pe distanța Miercurea Ciuc – Lunca de Sus și va circula conform graficului de circulație pe relația Lunca de Sus  – Onești.

Pasagerii care au bilete la aceste trenuri și doresc să renunțe la călătorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image