Teatru : Cum de m-am lăsat de gândit ❜❜

author
1 minute, 19 seconds Read

🎭❜❜Cum de m-am lăsat de gândit ❜❜, un spectacol de zile mari, pe scena Centrului Cultural ,,Ion Talianu”

Au interpretat actorii:

🎭 Anca Sigartău

🎭 Răzvan Krem Alexe

Regia: Anca Sigartău

🎭 Anca Sigartău şi Răzvan Krem Alexe lansează un apel către „intelectualii obosiţi“ îndemnându-i să abandoneze gândirea în favoarea unei vieţi lipsite de orice efort intelectual.

🎭 Cei doi oferă chiar şi câteva soluţii – vreo nouă – care să le uşureze celor interesaţi demersul. „Cum m-am lăsat“, după o idee de Hannes Stein, este o falsă pledoarie în favoarea non-gândirii şi inacţiunii. Un pretext de care cei doi actori se folosesc admirabil pentru a stimula în fapt ceea ce ne transformă în ființele admirabile lăsate de Dumnezeu și anume gândirea.

🎭 Jucat pe scena teatrelor bucureștene și invitat în diferite teatre din țară, spectacolul vorbește tinerilor pe limba lor determinându-i să se implice, oglindind cu adevărat tragedia lipsei de inițiativă. Este un spectacol care pune întrebări și care oferă soluții, care stârnește emoții și mai presus de toate care te determină să gândești.

🎭 Un spectacol în care întâlnim pe scenă doi artişti diferiţi, dar cu un mesaj comun, dovedindu-se că oricât de diverşi am fi, arta este un alt strigăt, o dorinţă de a zgudui societatea din nepăsarea cu care ne otrăveşte viaţa.

Un regal artistic cu interpretări memorabile, surprize neașteptate și haz nebun!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image