Ziua Nașterii Domnului, Crăciunul, sărbătorit la Centrul Educativ Targu Ocna

author
1 minute, 44 seconds Read

Ziua Nașterii Domnului, Crăciunul, sărbătorile de iarnă, reprezintă renașterea Speranței, a Luminii și a Dragostei de Aproape, trăiri ce nu pot fi cenzurate, subestimate sau neglijate indiferent de locul unde ne aflăm. Pentru acestea și în numele lor, în cadrul Centrului Educativ Târgu Ocna, în săptămâna 19-26.12.2022,s-au desfășurat activități încărcate de enormă bucurie.

S-a început pe data de 19.12.2022, cu scenete tematice și colinde în realizarea cărora au participat atât minori și tineri din cadrul Centrului Educativ Târgu Ocna, cât și elevi și profesori din cadrul Școlii Gimnaziale nr.2 Târgu Ocna, al căror interes și implicare este, în ultimele luni, constant și apreciat în rândul persoanelor internate.

Ziua de marți, 20.12.2022, a fost dedicată grupului de colindători, elevi și profesori din cadrul Liceului Tehnologic Dărmănești.

Întregul efectiv de minori și tineri custodiați în cadrul Centrului Educativ Târgu Ocna au participat la serbarea de Crăciun, special organizată în data de 22.12.2022, la care au participat și polițiștii de penitenciare, dar și cadrele didactice din cadrul Școlii Gimnaizle Nr.7 Târgu Ocna, permanent implicați în procesul instructiv-educativ al minorilor și tinerilor, dar a căror influență și devotament se pot observa și îna ctivitățile extradidactice.

Vineri, 23.12.2022, a fost rândul colaboratorilor din cadrul Fundației Stânca Veacurilor și reprezentanților Colegiului Tehnic „Dimitrie Ghika” din Comănești, a căror colinde și cadouri au încântat auditorii.

Nu poate fi sărbătoare dacă toate acțiunile noastre nu sunt urmate și de vocea Bisericii, motiv pentru care, activitățile specifice de iarnă au fost încununate de participarea la slujbele de Crăciun.

Mulțumim tuturor celor care au dorit să ne fie alături în această perioadă, dar mai ales, mulțumim pentru implicarea și interesul față de cei care nu se pot bucura alături de cei dragi de cea mai așteptată sărbătoare a anulu!.

Sărbători binecuvântate tuturor!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image