A fost lansată procedura de achiziție publică pentru obiectivul de investiții Modernizarea străzilor Cărămidăriei,Viitorului și Cimitir

author
1 minute, 38 seconds Read

✅️INVESTIȚIA publică implementată de #ASOCIEREA: Consiliul Județean Bacău prin SERVICIUL PUBLIC JUDEȚEAN DE DRUMURI BACĂU și Primăria Orașului Târgu Ocnaurmează o etapă importantă!

Așa cum v-am promis, vă anunțăm că a fost lansată chiar înainte de sărbătoarea Crăciunului #procedura_de_achiziție_publică pentru obiectivul de investiții “#Modernizarea_străzilor_Cărămidăriei_Viitorului_și_Cimitir, din orașul Târgu Ocna, jud. Bacău”.

👉În cadrul acestei proceduri de achiziție, autoritatea contractantă dorește achiziționarea contractului de achiziție publică având ca obiect: Execuție lucrări pentru obiectivul de investiții “Modernizarea străzilor Cărămidăriei, Viitorului și Cimitir, din orașul Târgu Ocna, jud. Bacău”.

👉Lucrările de modernizare aferente celor 3 strazi constau în:

• amenajarea sistemului rutier;

• amenajare acostamente drum;

• amenajare acces la proprietăți;

• amenajare drumuri laterale si platforme de staționare;

• podețe de descărcare;

• lucrări de stabilizare corp drum;

• lucrări conexe;

• lucrări de siguranța circulației;

• organizare de șantier

Valoarea lucrărilor, estimată fără TVA, este de 5.346.146 lei.

⏳️⏳️⏳️#Termenul_limită pentru #primirea_ofertelor_constructorilor este : 12.01.2023, ora 15.00

Reamintesc că prin 🏗#modernizarea_acestor_3_străzi, zona de est a orașului va fi pusă în valoare, vor fi îmbunătățite condițiile de mediu prin asigurarea curgerii apelor pluviale și eliminarea prafului, va crește starea de confort a locuitorilor, va fluidiza traficul între DN12A – str. Viișoara către localitatea componentă Viișoara- comuna Tg Trotuș – și str. Gălean – DJ 116 spre Brătești comuna Bârsănești cu ieșire spre Bacău.

🤝Echipa administrativă a Consiliului Județean Bacău sub coordonarea domnului președinte Valentin Ivancea împreună cu cea din Primăria Târgu Ocna coordonată de mine în calitate de #Primar, #Ne_ținem_de_cuvânt!

Cristian Aurelian Ciubotaru – Primarul Orasului Targu Ocna

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image