Cadrele Centrului Educativ din Tg Ocna au făcut o donație, in bani Protopopiatului Onesti

author
1 minute, 12 seconds Read

Chiar in ajun de Craciun cadrele Centrului Educativ din Tg Ocna au făcut o donație, in bani. De altfel, de-a lungul anilor acestia au fost mereu aproape de acțiunile Protopopiatului Onesti.

Este prima data când au donat o suma de bani prin Asociatia Patmos pentru susținerea acțiunilor filantropice desfășurate de către Protopopiatul Onesti. Suma pe care au reușit sa o strângă chiar in ajun de Craciun este de 1620 lei.

“In fiecare secundă un om are nevoie de ajutor, iar ajutorul suprem este cel care susține viața. Fiecare persoană poate alege să sprijine prin donare de sânge, responsabilitate ce derivă din calitatea noastră de OM.

Astfel, asumându-ne răspunderea unui act umanitar, cu o puternică încărcătură civică, o parte din personalul Centrului Educativ Târgu Ocna a participat în data de 20.12.2022 la o campanie care se dorește a fi un sprijin acordat instituțiilor medicale ce se confruntă cu situații dificile, cauzate de insuficiența sângelui necesar transfuziilor, constituind totodată un gest de solidaritate cu cei aflați în suferință.

Prin intermediul acestei acțiuni, polițiștii de penitenciare din Centrul Educativ Târgu Ocna au contribuit totodată cu un act de valoare civică de excepție, urmând a face o colectă pentru sprijinirea unei familii cu posibilități financiare reduse” se arată in informarea celor de la Centrul Educativ Tg Ocna.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image