S-a încheiat procedura de depunere oferte ca urmare a anunțului privind achiziția publică de Servicii de proiectare #faza_Proiect_Tehnic, #asistențătehnică din partea proiectantului și #execuție_lucrări pentru proiectul de investiții: „ #Dezvoltarea_modernizareași_dotarea_infrastructurii_operaționale_din_cadrul_Școlii_Nr_2

author
1 minute, 40 seconds Read

📣 Vești excelente, acum în prag de sărbători!

#Calitatea_în_educație o reprezintă, printre altele, și importanța funcționării în condiții optime a procesului educational.

✅️Astăzi, 23.12.2022, ora 15.00, s-a încheiat procedura de depunere oferte ca urmare a anunțului privind achiziția publică de Servicii de proiectare #faza_Proiect_Tehnic, #asistență_tehnică din partea proiectantului și #execuție_lucrări pentru proiectul de investiții:

#Dezvoltarea_modernizarea_și_dotarea_infrastructurii_operaționale_din_cadrul_Școlii_Nr_2, Oraș Tîrgu Ocna, județul Bacău”.

⌛️Până la data limită de depunere oferte s-au inscris 2 ofertanți.

👉#Valoarea_estimată a acestei investiții este de 13.282.293,86 lei, fără TVA, formată din:

PROIECTARE: 505.000,00 lei fără TVA

EXECUȚIE: 12.777.293,86 lei, fără TVA

#Obiectivul_general al investiției îl constituie creșterea gradului de acces al populației școlare din Regiunea Nord-Est respectiv orașul Târgu Ocna la servicii educaționale de nivel obligatoriu calitative, în contextul îmbunătățirii și dezvoltării capacitații infrastructurii educaționale.

Scoala Gimnaziala Nr.2 Targu Ocna va fi modernizată, iar infrastructura operațională va fi reconfigurată (Corp C1 și Corp C2), se vor asigura condiții de calitate și confort necesare desfășurării activităților de desfășurare cursuri în clase precum și educație fizică și sport prin construirea și echiparea unei clădiri noi cu destinația de Sală de sport.

🏗 După finalizarea lucrărilor, Școala nr. 2 Târgu Ocna, va fi dotată cu echipamente digitale, mobilier, materiale didactice și de specialitate.

✍️Echipa de analiză a documentației din Primăria Orașului Târgu Ocna va lucra cu motoarele turate în această perioadă pentru a definitiva urgent și a desemna câștigătorii, proiectant și constructor. Timpul rămas de implementare a investiției, execuție și dotări pune o presiune maximă.

✅ Investim acum, construim pentru viitorul tinerei generații!

#Ne_ținem_de_cuvânt!

Să fiți fericiți de aceste Sărbători!

Cristian-Aurelian Ciubotaru

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image