Fii și tu Nicușor ! Protoieria Onesti a oferit Centrelor Sociale din Targu Ocna si Onesi ghete, saboti, imbracaminte si dulciuri

author
0 minutes, 57 seconds Read

Fii și tu Nicușor !

Luni 05.12.2022 parintele Protopop Ioan Bargaoanu alaturi de preoti din Targu Ocna si Onesti au împărțit ghete , saboți , îmbrăcăminte și dulciuri la Centrele de servicii sociale din Municipiul Onești și Orașul Tg.Ocna.

Numai împreună cu voi , credincioși darnici și preoți ,cei care ați dăruit , am putut împlini darul pentru copii de la centrele sociale.

Proiectul ” Fii și tu Nicușor !” este desfășurat cu binecuvantarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim Arhiepiscop al Romanului și Bacăuluiprin biroul de Asistenta sociala al Protopopiatului Onești și Asociația Patmos.

Astăzi împreună cu voi am adus căldură, zâmbet și bucuria dăruirii în ajun de Sfantul Nicolae la Centrul de servicii sociale „Alexandra” din Onești , Centrul de servicii sociale pentru persoanele cu dizabilități „Costache Negri ” Tg. Ocna.

Aproximativ 450 (saboti și ghete) pentru centrele menționate , apoi aproximativ 150 ( ghete ,saboti) ce vor fi oferite pentru alte cazuri sociale din zonă, inclusiv îmbracăminte( sosete, tricouri etc)

Vă mulțumim frumos !

Împreună cu voi am adus căldură la trup și în suflet !

Comunicat Protoieria Onesti

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image