2 jandarmi targ-ocneni avansați in grad la Mausoleul Mărăști de Ziua Națională a României

author
1 minute, 14 seconds Read

Pentru 13 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și 10 jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, data de 1 decembrie 2022 nu reprezintă doar aniversarea Zilei Naționale a României, ci și bucuria și emoția înaintării în grad, unul dintre cele mai importante momente din cariera unui militar.

Pomut Daniel a fost avansat la gradul de Plt. Maj. si Danculea Vali avansat in gradul de Plt. Adj. Sef, cei doi jandarmi targ-ocneni  s-au distins prin modul de executare a misiunilor, rezultate deosebite obținute în îndeplinirea atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă.

Activitatea a avut loc astăzi, la Mausoleul Eroilor de la Mărăști în prezența, domnului colonel Adrian Babiș, inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, a domnului colonel Eusebiu Bârnat, desemnat inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, care, în semn de apreciere şi recunoştinţă pentru meritele obţinute, le-au înmânat jandarmilor avansaţi gradele militare, subliniind totodată rolul important pe care îl au colegii la îndeplinirea atribuțiilor Jandarmeriei Române.

„Îi felicit şi le urez mult succes în activitate tuturor celor recompensaţi cu ocazia Zilei Naţionale a României!

Emoția înaintării în grad, trezeşte în fiecare dintre noi, jandarmii, un sentiment de onoare şi demnitate militară, ce ne face să fim mândri că facem parte din marea familie a Jandarmeriei Române „, a precizat domnul colonel Eusebiu Bârnat.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image